2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای سرطان پستان

319 بازدید | 19 پست

خانوما دکتر خوب میشناسید تو تهران یا مازندران که کارش خوب باشه چندبار عمل کردیم ولی خوب نشده باز به وجود آمده الآنم غده چسبیده به قفسه سینه اگر دکتر خوب میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🏻🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خوبیه؟ تجربه عمل داشته کسی اطرافتون تهرانه؟

دکتر همسرمه 

برا مشکل دیگه 

مطبش خیلی مریض دیدم رضایت داشتن

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

دکتر همسرمه برا مشکل دیگه مطبش خیلی مریض دیدم رضایت داشتن

میتویند توسایت نظرسنجی نظرات و بخونید 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

میدونین کدوم شهرن؟مرسی عزیزم

عزیزم یکی از دوستان مادرش سرطان سینه داشت پیش قلی زاده پاشا و مدرس بردن و دکتر اصلی پاشا بود و سینه تخلیه کردن و کامل خوب شده بود کلا هر سه دکتر بابل هستن 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
شما همسرتون خوب شده خیلی پیگیر شما بودم و واقعا دعا کردم برات

خدارو شور بهترن 

ممنون بابت دعاهاتون 

خدا صد برابرشو بهتون هدیه بده 

فعلا چکاب هارو میره 

انشالله هیچ وقت عود نکنه 

درک میکنم  حال همراه های بیمار رو 

انشالله مریضتون خوب میشه

من طبق شنیده هام میگم میگن شیرخدا جای جراحی و بیشتر و با دقت تر برش میده

هرچند دکتر بهانه هست و شفای اصلی نزد خداست که انشالله شامل حال همه بیمارها بشه همسر منم بین اونا 

بره موم 

ژل رویال 

عسل طبیعی 

چای سبز با لیمو ترش 

رو توصیه میکنم 

شما همسرتون خوب شده خیلی پیگیر شما بودم و واقعا دعا کردم برات

مادرتون بهترن؟