2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای سرطان پستان

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 19 پست
خدارو شور بهترن ممنون بابت دعاهاتون خدا صد برابرشو بهتون هدیه بده فعلا چکاب هارو میره انشالله هیچ وق ...

خداروشکر نترس قرار نیست برای همه عود کنه مادر منم درگیر سرطان روده بزرگ بود شکر خدا ماه قبل مجدد چکاپ شد خوب بود فقط یه پولیپ ساده داشت که البته بازم رفت پاتولوژی ولی خب دکتر نظر مساعد داشت و محل مورد نظر کاملا خوب شده  ،مادر منم نمونه برداری زبان داشت شکر خدا جواب خوب بود متاسفانه استرس اطرافیان نابود میکنه 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر نترس قرار نیست برای همه عود کنه مادر منم درگیر سرطان روده بزرگ بود شکر خدا ماه قبل مجدد چکا ...

خدارو شکر 

ممنون میشم تو دعاهاتون منو از یاد نبرین🙏

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا