2777
2789
عنوان

کیا دختر نه ساله دارن در مورد بلوغ سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ده سالو نیمشه قدش ۱۴۹ چند ماه آخر قدش مث اینکه متوقف شده .برسه به ۱۵۰ قط میکنم آمپول رو

عزیزم خدا حفظش کنه من که دخترم ۱۱ سال ونیم هست قدش ۱۳۸ اینا هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سلامت باشی عزیزم همچنین گل دختر شما ..حتما سن استخوانی کمتره ..دکتر بردین ؟ علاعم بلوغ داره؟

ممنونم 

نه نبردم بله تازه امسال سینه هاش جوانه زده 

احتمال زیاد دوسال دیگه پریود میشه پس جهش قدش به زودی شروع میشه

خودم حس میکنم نسبت به یکی دوماه پیش قدش بلندتر شده

دکتر ببرشحلوشو بگیر نزار بلوغ زودرس داشته باشهمعمولا یه آمپول هورمون تزریق میکنن الان اکثرا چ پسر چه ...

چه راحت آمپول تجویز کردی 

خود دکترا هم صدتا آزمایش و سونو و عکس میگیرن بعد دارو تجویز میکنن چون کلی عوارض داره شما ندیده میگی فلان کار رو بکن !!!!

الان ده سالو نیمشه قدش ۱۴۹ چند ماه آخر قدش مث اینکه متوقف شده .برسه به ۱۵۰ قط میکنم آمپول رو

ببخشید من پسرم بردم دکتر ازمایشاش سالم بود عکس مچ دست نوشت ولی گف ۲ماهه دیگه بیار میترسم دیر بشه

دختر شما ازمایشش مشکل داشت یا فقط عکس سن استخوانی

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
ببخشید من پسرم بردم دکتر ازمایشاش سالم بود عکس مچ دست نوشت ولی گف ۲ماهه دیگه بیار میترسم دیر بشهدختر ...

عزیزم دختر من هم سن استخوانی بالاتر بود هم سنوگرافی گویای بلوغ بود ..بلوغ دخترو پسر با هم متفاوته نگران نباش چیزی نیست

دخترت تپله؟بافت سینه سفته

تپل نیست ولی بدنش یکم پره اما قدش خیلی بلنده.......برآمدگی نداره ولی دست میزنی زیر هاله انگاری سفته

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️