2777
2789
عنوان

نامزدم عصبیم کرده

400 بازدید | 20 پست

پسر خالمو از بچگی دوست داشتم و میدونست ولی ۱۸ سالگی بهش گفتم که دوسش دارم  و اونم گفت نه شرایطشو ندارم ... دوباره چند ماه بعد باز بهش گفتم و قبول کر دو سه  هفته ای با هم بودیم 

فقط من محبت میکردم من کادو میدادم من سراغشو میگرفتم و ... حتی اگر ده روز پیام نمیدادم پیام نمیداد برا همین من واقعا قلبم شکست گفتم میخام جدا شم هیچ اصراری نکرد و جدا شدیم در عین حال ک عاشقش بودم بعد از گذشت ۲ ، ۳  سال فراموشش کردم ن فقط اونو بلکه نسبت ب عالم و آدم بی حس شدم خنثی خنثی نابودم کرد 🖤 

بعد سالها اون رفت سر کار وضع مالیش خوب شد و ‌‌... یکی دو ماه پیش اومد 

کاربری دست دو نفره .....

پیام داد گفت که میخواد با هم بریم تو رابطه اول گفتم نمیتونم جواب بدم بعدش فکر کردم گفتم بزار ی فرصت بدیم و باهاش حرف زدم و شرط شروطمونو گذاشتیم 

ولی بازم این دو سه هفته ک با همیم ددسته خیلی بهتر از سالها قبلشه چون برام کادو میگیره هر جا میره ب فکر منه و کادو میگیره وقتی حضوری همو میبینیم مهربونه حواسش بهم هست و تو جمع حواسش بهم هست و .... 

ولیراستش  بازم هیچ عشقی از چشماش حس نمیکنم محل کارش دوره و وقتی پشت تفلنه دقیقا مث دفعه قبل اصلا پیام نمیده بهم بهشم ک پیام میدم اینقددددد  سرد و خشک جواب میده که حس میکنم مزاحمم 🖤🖤 

حضوری بهش میگم پشت تلفن اینطوریییی میگه دست خودم نیس پشت تلفن ک میگمم باز اهمیت نمیده. ابراز محبت پیشکش اینقدددددر سرده تو پیام ک من ناراحت میشم سین میکنم جواب نمیدم  دیگه حتی براش مهم نیس ک من ناراحت شدم ک ج ندادم و تاااا ممکنه ی هفته هم من پیام ندم پبام نده. 

رفتارای متناقضش روانیم کرده 

بی سر صدا بدون پیام کات کنم ؟

یا باهاش صحبت کنم چی بگم ؟ 

یا منطقی پیام بدم دلیلشو بگم و  کات کنم ؟ 

کاربری دست دو نفره .....
پیام داد گفت که میخواد با هم بریم تو رابطه اول گفتم نمیتونم جواب بدم بعدش فکر کردم گفتم بزار ی فرصت ...

گزینه سوم انجام بده

اگر برای نگه داشتنت تلاش کرد که باز فکر کن ولی اگر نکرد درجا کات کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صرفا نظرم رو میگم...

برای یه زن توجه مهمه 

و این خیلی سخته که طرف توجه نکنه 

هم اعتماد به نفس زن خورد میشه و هم هر دفعه ناراحت میشی 

یه مدت دوری کن یا کلا تموم کن تا لاقل به خاطر همین بیشتر قدر بدونه و برا بدست آوردنت تلاش کنه

حتی برا احترام به خودت

پیام داد گفت که میخواد با هم بریم تو رابطه اول گفتم نمیتونم جواب بدم بعدش فکر کردم گفتم بزار ی فرصت ...

ببین این حالتی رو که تو نسبت به اون داری یعنی عاشقشی ولی ممکنه اون همین حالت رو نسبت به تو نداشته باشه و عاشقت نباشه در این صورت خواسته ها و توقعات عاشقانه تو از اون شخص برآورده نخواهد شد 

عشق تو نسبت به اون یکطرفه هست 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

معنیش این نیست که کیس مناسبی نیست و دوستت نداره و مرد زندگی نیست...... ولی بنظر من شما دوتا بهم نمیا ...

اصلا بحث رمانتیک نیس 

بابا 

تو پیام قوربون صدقه بخوره تو سرش ، اینقددددر خشک جواب میده که من هر پیامی ک میدم ب خودم صد لعنت میفرستم چون معذب میشم حس میکنم دارم با یکی ک چشم دیدنمو نداره چت میکنم حس مزاحمت کل وجودمو میگیره 😔😔😔

کاربری دست دو نفره .....
بی سر و صدا کات کن از همه جا هم بلاکش کن

بدنم داره میکرزه 😔😔

خوب اگر میخواست اینطو ی کنه مرض داشت باز دل منو آشوب کرد ؟ 

تو پیام قوربون صدقه بخوره تو سرش ، اینقددددر خشک جواب میده که من هر پیامی ک میدم ب خودم صد لعنت میفرستم چون معذب میشم حس میکنم دارم با یکی ک چشم دیدنمو نداره چت میکنم حس مزاحمت کل وجودمو میگیره 😔😔😔

کاربری دست دو نفره .....
یه مدت سرد باش باهاش،ببین عکس العملش چیه،محبت نکن بهش

بدنم داره میکرزه 😔😔

خوب اگر میخواست اینطو ی کنه مرض داشت باز دل منو آشوب کرد ؟ 

کاربری دست دو نفره .....