2777
2789
عنوان

سلام سوال دارم کسایی که دختر نوجوون دارن جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 50 پست

از این ژیلت ها که سرشون شش تیغ داره و برای بانوان هست، اول براش بخر، احتمال آسیب و اشتباه با این سری های شش تیغه کمتره و کار و حرکت آسون تری دارن، فقط از داروخانه بپرس برای بانوان، البته اکثرا صورتی هستند.

یه مدت دستش راه افتاد میتونه از ژیلت معمولی هم استفاده کنه

یک بار یک میهمانی رو بهونه کن و نحوه ی ژیلت زدن رو روی دست و پاهای خودت بهش نشون بده، حتی زیر بغلت رو بهش نشون بده چطور زدی

گناه داره

شما پیش خدا هم مسئولی، کمکش کن و جدی و بدون ترحم باهاش حرف بزن ،بزار بفهمه زشت نیست و کاملا عادیه

ممنونم از لطفتونسعیم رو میکنم

دیگه وقتشه یختو بشکنی با بچه ت تا دیر نشده اگر نه یه کم دیگه میره محبتشو از یه پسر غریبه میخاد که ممکنه هربلایی سرش بیاره 

پس فرصت خوبیه باهاش رفیق بشی

پودر و ژیلت بگیر یادش بده بگو با هرکدوم راحتی استفاده کن

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودتم لیزر میری 

بگو این جلسه میخوام باهم بریم حالا واسه اینکه بیای با ژیلت موی اون قسمت و شیو کن

حالا  نرو جلوش دستش نده

خودش بلده قطعا  ، من خودمم مامانم فک میکرد بلد نیستم  ولی بودم😂 

بنظرم اینطوری غیر مستقیم متوجهش میکنی🤍✨️

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

پودر و کرم رو به جلوش بزنه چون تجربه نداره، ممکنه پوست نرم و حساس بدنش رو بسوزونه یا آسیب بزنه، و بر ...

بله پودر فقط برای جلوعه و نباید زیاد بمونه و نباید با اب داغ پوستشو بشوره پوست میسوزه اسیب می بینه

برو براش لباس زیر خوشکل بخر ژیلت بخر یا از این پودریا قبلش یه کم یه جای از پوستش بزن امتحانی که حساس ...

حتما سخت بوده دوران بچگی خداروشکر شما رو دارن مامان مهربونشون اومده  می پرسه چکار کنه خودش عالیه اگرم چیزی نمی دونستی از اینترنت سرج کن راحت یاد می گیری کتاب و..هم برای دوران نوجوونی تغییرات بدنی بلوغ هست حتی فیلمای اموزشی مشاور مدرسه هم می تونی سوال داشتی راج حرف زدن با بچه ها بپرسی 

خط 1480 هم هست مشاوره

بله پودر فقط برای جلوعه و نباید زیاد بمونه و نباید با اب داغ پوستشو بشوره پوست میسوزه اسیب می بینه

دخبر بچه که بلد نیست

آدم بزرگش هم درست بلد نیست

ژیلت خوب بخره

بچه ها باهوشند 

زود یاد میگیره

اخه میخوام بهش بگم ولی خودش خیلی خجالتیه

من به پسر نوجوونم گفتم براش هم کرم موبر خریدم هم یه ریش تراش کوچیک گفتم موهای بدنتو با اینا بزن 😅😅چطور به دخترت نمبگی ؟

اصلا اصلا بهش ژیلت نده نوره هم نده 

از داروخونه کرم موبر گیاهی یا اسپری موبر بگیر بده بهش