2777
2789
عنوان

نباید بهش پیام میدادم

104 بازدید | 11 پست

نمیدونم چرا همچین کردم 

پسره همکلاسیمه به بهونه جزوه بهش پیام دادم قبلا چندبار همو نگاه کردیم از نگاهش حس خاصی گرفتم گفتم شاید منتظر یه نشونه از منه بهش گفتم جزوه میخوام گفت ننوشتم بنویسم میفرستم با لحن سرد 

بعد فهمیدم با یه دختره دیگست 

حس میکنم منو فرستاده دنبال نخود سیاه تقریبا یروز گذشته حس فجیعی دارم حس تحقیر 

اگه پسره این قضیه رو به کسی بگه صدرصد طرف میفهمه منظور داشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن اصلا به روی خودت نیار

اگه فرستاد یه تشکر سرد کن مثل خودش

اگه هم نفرستاد اصلا پیگیر نشو

دیگه هم باهاش ارتباط چشمی نگیر

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

بابا یه جزوه خواستی... خواستگاری که نکردی. قوی باش.
حتی وقتی کسی خودش می یاد جلو روزهای زیادی هست که دلخوری و بی توجهی می بینی. تک تک اینا رو بگذاری به حساب تحقیر که هیچی ازت نمی مونه. 

اصلا به روی خودت نیار و بی توجه باش. 

چه نخود سیاهی مگه بهت پیشنهاد داد ، هیچ نگاه خاصی نبود نگاهش معمولی بود چون ازش خوشت میومد اینجوری حس کردی گلم عذاب وجدان هم نداشته باش چون اون نفهمیده قصدت چی بود به زندگی عادیت ادامه بده از فکرشم بیا بیرون

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

فهمیده صدرصد باهوش تر از این حرفاست

تو باهوش تر باش

اون صد درصد شک کرده قصدی داشتی شیرین بازی در بیاری میفهمه تو مگه خنگی؟ تو بزن رو دستش تو هم سرد باش که فکر کنه قصدی نداشتی پیگیرشم نشو از یک نفر دیگه هم پیام بده جزوه بخواه دوست مشترکی کسی اینطور دیگه عادی جلوه میکنه اگر حرفی گفت