2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست مهندسی خونده باشه

129 بازدید | 15 پست

رشته مهم تره یا دانشگاه و شهری که درس میخونه آدم؟

یعنی مثلا آزاد رشته تاپ تو دانشگاه نسبتا خوب بهتره یا دولتی رشته معمولی؟

اگه بخوام خلاصه بگم، اینطوری نیست علاقه افراطی داشته باشم به یه رشته خاص اما برام مهمه آینده چون قصدم مهاجرته، ممنون میشم تجربه هاتونو بهم بگید💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر شوهرم مهندس عمران دانشگاه ملی

شوهرم مهندس شهرسازی دانشگاه آزاد 

جفتشون شاغل هستند البته داداشش خودش مدیر پروژه و اینا هم هست پروژه ها سنگین درآمدش هم بیشتره شوهرم بیشتر کارش شبیه کارمندی هست تو شرکت تازه شروع کرده 

دولتی بودنش هم خیلی خیلی مهمه 

دولتی با آزاد خیلی فرق داره 

فقط اونی که خونده و دولتی بوده میفهمه 

اولا اکثر شرکت های توپ که مهندس میگیرن قید میکنن تو آگهی که دانشگاه معتبر دولتی 

دوم اینکه الان من دولتی خوندم تو سرکار یکی دیگه اومده کارآموزی آزاد خونده یعنی میتونم بگم هیچی بارش نیست حتی ی سایت مقاله خونی که ما براش ی درس داشتیم هم بارش نیست آزمایشگاه از نزدیک ندیده ی دماسنج رو نمی‌شناسه 

در صورتی که ما تو دولتی سه روز در هفته تو آزمایشگاه کار عملی میکردیم 

خیلی فرقشه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اگه قصدت مهاجرته که اتفاقا ازاد خیلی بهتر از دولتیه چون هم تعهد به خدمت نداری(دوسال دارن مهندسی ها معمولا) هم به طرز عجیبی رنکش از دولتی ها بالاتره یسریاشون معلوم نیست چرا من خودم ازادم نمیدونم واقعا فکر کنم پول دادن خریدن😂

بعد خود رشتت و مقطع تحصیلی اینکه کاردانی یا کارشناسی باشه هم مهمه

اگه خواستی بگو چه رشته ای میخوای بری بتونم بیشتر اطلاعات بدم

دولتی اگه دانشگاه تاپ بری که خیلی خوبه ولی برای همینجا اونم باز به شرط اینکه مهارتات خوب باشه

دانشگاه های دولتی خیلی به ریاضی و چیزای بیس اولیه توجه میکنن و ی بدی ای که دارن اینه که نمیتونی همزمان کار کنی و درس بخونی چون سنگینه درسا

ولی یکی از خوبیاشون اینه که برای کنکور ارشد امادت میکنن

همچنین سواد دولتیا بالاتره اما وقتی میای دانشگاه ازاد فقط خودتی و خودت و باید واقعا همت کنی کلی کلاسای بیرونو بری و یا حتی بری سر کارگاه ها وایسی تا یاد بگیری و بیای فقط سوالاتو از استادا بپرسی

اموانات دانشگاه ازاد هم معمولا خیلی کمتر از دولتیه ولی بستگی به شهر و دانشگاهت داره استثنا هم زیاده

دانشگاه ازادای استان تهران خوبن ولی شهرستان رو نمیدونم شنیدم جالب نیستن معمولا

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
دولتی بودنش هم خیلی خیلی مهمه دولتی با آزاد خیلی فرق داره فقط اونی که خونده و دولتی بوده میفهمه اولا ...

آره متوجهم

اما خب مثلا اگه مهندسی کامپیوتر بخوام تو شهر و دانشگاه خیلی خوب میگم ازاد یا غیرانتفاعی همین رشته رو برم یا دولتی یه رشته دیگه؟

چون برای بازار کار و تاپ بودن رشته خیلی برای مهاجرت برام مهمه، نمیخوام یچیزیو بخونم که هیچ درکی ازش ندارم و ۴ سال وقتمو تلف کنم، از طرفی هم میگم خب شهر برام مهمه، نمیخوام تو شهر خودمون یا شهرای کوچیک باشم

منم سال پیش موقع انتخاب رشته بین دانشگاه و رشته مونده بودم  از یه طرف میگفتن دانشگاه برای رشته ی ریاضی مهم تره از یه طرفم میگفتن رشته ای برو که اینده تر باشه اگه واقعا قصدت مهاجرته و مطمعنی که میری شاید رشته ی یکم چرت ولی تو دانشگاه های تهران بهتر باشه ولی اگه یه ذره ته دلت شک داری که شاید نرفتم اون موقع شاید رشته ی خوب توی دانشگاه متوسط بهتر باشه اگه هم کنکوری هستی به اینا فکر نکن سعی کن هم رشته ی خوب هم دانشگاه خوب قبول شی

اگه قصدت مهاجرته که اتفاقا ازاد خیلی بهتر از دولتیه چون هم تعهد به خدمت نداری(دوسال دارن مهندسی ها م ...

شما که مهندسی میخونی پیشنهادت برای انتخاب رشته چیا هستن؟خیلی دوست دارم نظرات رو راجع به رشته های مختلف بدونم

منم سال پیش موقع انتخاب رشته بین دانشگاه و رشته مونده بودم از یه طرف میگفتن دانشگاه برای رشته ی ریا ...

شما چه رشته ای میخونی؟ راضی هستی؟

آره من تلاشمو میکنم اما خب واقعا دلم نمیخواد بعد اینهمه زحمت یچیزیو انتخاب کنم که حس کنم سالای عمرمو تباه میکنم

شما چه رشته ای میخونی؟ راضی هستی؟آره من تلاشمو میکنم اما خب واقعا دلم نمیخواد بعد اینهمه زحمت یچیزیو ...

من مهندسی کامپیوتر میخونم یکم سخته ولی در کل با همه ی سختی هاش دوسش دارم نه خب اکثر رشته های مهندسی برای اپلای خوبن زحمتتون هدر نمیره برق مکانیک و...همشون عالین برای اپلای فقط تو ایران بازار کارشون مخصوصا برای دخترا شاید جالب نباشه

من مهندسی کامپیوتر میخونم یکم سخته ولی در کل با همه ی سختی هاش دوسش دارم نه خب اکثر رشته های مهندسی ...

میتونم بپرسم کدوم دانشگاه؟ 

ممنونم از راهنماییت💙

شما که مهندسی میخونی پیشنهادت برای انتخاب رشته چیا هستن؟خیلی دوست دارم نظرات رو راجع به رشته های مخت ...

من خودم مهندسی عمران میخونم دانشگاه ازاد

بدون کنکور اومدم به احتمال زیاد سال بعدی کنکور میدم انتقالی میگیرم به ی دانشگاه ازاد دیگه احتمالا یا تهران شمال یا تهران جنوب چون امکانات دانشگاهمون جالب نیست واقعا و خیلی دوره، توی استان تهرانه ولی شهر تهران نیست منم توی خود شهرم 

رشتمو دوست دارم و با تحقیق اومدم و میخوام به سمت طراحی سازه برم ولی خب همونجور که گفتم واقعا فقط خودتی و خودت

اون دوستمون بالا اشاره کردن دولتی بودن سه روز در هفته ازمایشگاه بودن، ما کل واحدامونو تو سه روز در هفته جمع میکنیم😂 همه هم کار میکنن هم دانشگاه میان ولی دولتی واقعا سنگینه نمیرسی

رشته های عمران و معماری خیلی زمینه های گسترده ای دارن و بازار کارشون واقعا زیاده مخصوصا عمران. معمولا کسی بیکار نمیمونه توی این رشته مگه اینکه خودش نخواد کار کنه یا واقعا دیگه فقط به گرفتن ی مدرک بسنده کرده باشه

خواهرم معماریه و میگه خیلی از دوستاش بیکارن ولی خودش الان توی ی شرکت کار میکنه درامدش بالای ۳۰ تومنه چون نرم افزاراش قویه و واقعا پی رشتشو گرفت

مهندسی های برق و مکانیک هم خوبن ولی یکم ضمختن برای ما خانوما البتهههه حتی این رشته ها هم به مهندس طراح نیاز دارن که کارش پشت سیستمه

ولی کلا کارشون یکم محدود تره چون معمولا وابستست به شرکت ها 

مثلا مهندسی عمران ی بخش شرکت در مناقصه داره که یکی میره اسنادو میبره به شرکتا پیشنهاد میده و بازاریابی میکنه عملا، یکی میره متره براورد میکنه، یکی میره اجرا میکنه ساختمونو، یکی طراحی میکنه، یکی نقشه برداری میکنه و... ولی برق و مکانیک محدود ترن معمولا و واقعا هم رشتشون به شدت سخته 

مهندسی صنایع رو نمیدونم بازارش چجوریه 

مهندسی کامپیوتر بازارش خوبه ولی واقعا باید توش خبره بشی چون توی ایران معمولا کلا دانشگاه ها چیز بدرد بخوری برای کامپیوتر ارائه نمیکنن این چیزیه که از خیلیا شنیدم بازم شاید اشتباه باشه

بستگی داره تو چه حوزه ای بخوای فعالیت کنی

مثلا من خودم الان ترم ۳ عمرانم

همزمان دارم برنامه نویسی ۰ تا ۱۰۰ وبسایت رو یاد میگیرم که بتونم تو خونه پروژه بگیرم و ی روزی برای کارم خودم سایت خودمو بزنم

و نیاز به مدرک کامپیوتر هم ندارم

اگه بخوای توی حوزه ی وب و... فریلنسر باشی فکر نکنم مدرکت مهم باشه بیشتر تجربه و رزومته که اهمیت داره اما اگه بخوای بری تو مباحث های جدید مثلا هوش مصنوعی یا امنیت وب و... احتمالا تحصیلات دانشگاهی خیلیی مفید باشه و بقیشو هم بهتره مهاجرت کنی و خارج از کشور یاد بگیری

بالا گفتی نمیخوای ۴ سالت حروم شه پس بین فکر کن ببین هدفت چیه از این رشته

دوست داری وبسایت بسازی یا بازی بسازی، اینا به مدرک کامپیوتر نیاز نداره کاملا به کلاسای بیرونی نیاز داری 

بازم از مهندس های کامپیوتر بپرسی بیشتر راهنماییت میکنن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤