من خودم مهندسی عمران میخونم دانشگاه ازاد
بدون کنکور اومدم به احتمال زیاد سال بعدی کنکور میدم انتقالی میگیرم به ی دانشگاه ازاد دیگه احتمالا یا تهران شمال یا تهران جنوب چون امکانات دانشگاهمون جالب نیست واقعا و خیلی دوره، توی استان تهرانه ولی شهر تهران نیست منم توی خود شهرم
رشتمو دوست دارم و با تحقیق اومدم و میخوام به سمت طراحی سازه برم ولی خب همونجور که گفتم واقعا فقط خودتی و خودت
اون دوستمون بالا اشاره کردن دولتی بودن سه روز در هفته ازمایشگاه بودن، ما کل واحدامونو تو سه روز در هفته جمع میکنیم😂 همه هم کار میکنن هم دانشگاه میان ولی دولتی واقعا سنگینه نمیرسی
رشته های عمران و معماری خیلی زمینه های گسترده ای دارن و بازار کارشون واقعا زیاده مخصوصا عمران. معمولا کسی بیکار نمیمونه توی این رشته مگه اینکه خودش نخواد کار کنه یا واقعا دیگه فقط به گرفتن ی مدرک بسنده کرده باشه
خواهرم معماریه و میگه خیلی از دوستاش بیکارن ولی خودش الان توی ی شرکت کار میکنه درامدش بالای ۳۰ تومنه چون نرم افزاراش قویه و واقعا پی رشتشو گرفت
مهندسی های برق و مکانیک هم خوبن ولی یکم ضمختن برای ما خانوما البتهههه حتی این رشته ها هم به مهندس طراح نیاز دارن که کارش پشت سیستمه
ولی کلا کارشون یکم محدود تره چون معمولا وابستست به شرکت ها
مثلا مهندسی عمران ی بخش شرکت در مناقصه داره که یکی میره اسنادو میبره به شرکتا پیشنهاد میده و بازاریابی میکنه عملا، یکی میره متره براورد میکنه، یکی میره اجرا میکنه ساختمونو، یکی طراحی میکنه، یکی نقشه برداری میکنه و... ولی برق و مکانیک محدود ترن معمولا و واقعا هم رشتشون به شدت سخته
مهندسی صنایع رو نمیدونم بازارش چجوریه
مهندسی کامپیوتر بازارش خوبه ولی واقعا باید توش خبره بشی چون توی ایران معمولا کلا دانشگاه ها چیز بدرد بخوری برای کامپیوتر ارائه نمیکنن این چیزیه که از خیلیا شنیدم بازم شاید اشتباه باشه
بستگی داره تو چه حوزه ای بخوای فعالیت کنی
مثلا من خودم الان ترم ۳ عمرانم
همزمان دارم برنامه نویسی ۰ تا ۱۰۰ وبسایت رو یاد میگیرم که بتونم تو خونه پروژه بگیرم و ی روزی برای کارم خودم سایت خودمو بزنم
و نیاز به مدرک کامپیوتر هم ندارم
اگه بخوای توی حوزه ی وب و... فریلنسر باشی فکر نکنم مدرکت مهم باشه بیشتر تجربه و رزومته که اهمیت داره اما اگه بخوای بری تو مباحث های جدید مثلا هوش مصنوعی یا امنیت وب و... احتمالا تحصیلات دانشگاهی خیلیی مفید باشه و بقیشو هم بهتره مهاجرت کنی و خارج از کشور یاد بگیری
بالا گفتی نمیخوای ۴ سالت حروم شه پس بین فکر کن ببین هدفت چیه از این رشته
دوست داری وبسایت بسازی یا بازی بسازی، اینا به مدرک کامپیوتر نیاز نداره کاملا به کلاسای بیرونی نیاز داری
بازم از مهندس های کامپیوتر بپرسی بیشتر راهنماییت میکنن