2777
2789

حرف حق میزنی عزیزم ولی، باید یاد‌ بگیری هر حقیقتی رو تو صورت طرف مقابل تُف نکنی؛ روح و روان آدما از هر حقیقتی عزیزتره.

فقط همین...

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

درسته ولی بعضیاروبایدحقیقتوبهشون گفت تاازغرورکاذبشون کم شه ودلت خنک شه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب هییییییی گفتن داریم تا گفتن آدم داریم تا آدم ....

آره اون آدم اگه شوهرمن باشه حتمابایدبهش گفت امشبم بعد۵سال دهن بازکردموحقیقتوروش بالاآوردم انقدحالم خوبه اندازه نداره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

آره اون آدم اگه شوهرمن باشه حتمابایدبهش گفت امشبم بعد۵سال دهن بازکردموحقیقتوروش بالاآوردم انقدحالم خ ...

چرا آخه ؟ چیزی شده ؟ 

مشکل چیه؟

چرا آخه ؟ چیزی شده ؟ مشکل چیه؟

الان اگه بگم یه ایران میفهمن😂

اهووووم شاید بفهمن 😆 خب تو گوشم بگو ببینم چی شده 👂

بازم میفهمن 🤪

باشه نگو 🙁😂

پروفتوعوض کردی؟اونی که پشت سرته کیه؟من فکرمیکردم اون پشت سری خودت باشی 

پروفتوعوض کردی؟اونی که پشت سرته کیه؟من فکرمیکردم اون پشت سری خودت باشی

خب آرع چند نفری گفتن عوض کنم منم کردم 

نه اون داداشمه 😅 کلا دوتا داداشیم 

خب آرع چند نفری گفتن عوض کنم منم کردم نه اون داداشمه 😅 کلا دوتا داداشیم

مام یه خواهروبرادریم

دیده بودم گفته بودن