2777
2789

سلام خانوما منو همسرم کلا هر وقت میریم خونه مادر شوهرم محاله موقع برگشت با لب خندون برگردیم خونمون .اول اینکه تا میرسیم همش به شوهرم میگن این کارو بکن اون کارو بکن تا موقعی که برمیگردیم خونه شوهرم یک دقیقه نمیشینه از وقتیم ازدواج کردیم تا الان که ۵سال گذشته همین آشه و همین کاسه کاراشون تمومی نداره خلاصه امروز تا از در رفتیم تو گفت چچچچچه عجب بعد ۳هفته تشریف اوردین منم گفتم کار داشتیم بعد برگشته به من میگه اخه کار شما چیه منم بدم اومد از حرفش گفتم خب بلاخره ماهم زندگی خودمونو داریم و یه سری کارا داریم دیگه حالا ناراحتیش از این بود که چرا همسرم دیر رفته کاراشو بکنم والا از دستشون دیگه خسته شدیم همسرم همیشع میگه من بدم میاد برم خونشون همش کار میگن میگم خب نریم میگه زنگ میزنن اعصاب خورد میکنن چکار کنم ب نظرتون دیگه بریدم

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

بچشونه حالا یکم از کاراشون بکنن چی میشه...این همه بچه بزرگ کن اخرم اینجور

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچشونه حالا یکم از کاراشون بکنن چی میشه...این همه بچه بزرگ کن اخرم اینجور

یه کم؟😂

ب نظرت واسه یه کم من اومدم تاپیک زدم؟عزیزم من اوایل خریت از خودم بود اجازه دادم و همراهیش کردم الان حتی کارای شخصیشونم همسرم میکنه بعد ب نظرت بعد ۴سال میشه یه کم؟

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

بابای من همیشه همه کارهای مادربزرگم رو میکنه 

وظیفه خودش میدونه. 

شوهرمم کارهای مادرشو میکنه

عجیبه شوهرت ناراحت میشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

فکرکردم بعر سه هفته رفتین مادرشوهرت فحش داده یادعوا راه انداخته چیز مهمی نیست خیلی خودتو درگیر نکن

اخه به همسرمم زنگ زده بود کلی حرف بارش کرده بود ‌.

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

یه کم؟😂ب نظرت واسه یه کم من اومدم تاپیک زدم؟عزیزم من اوایل خریت از خودم بود اجازه دادم و همراهیش کر ...

حتما بچه دیگه ندارن..ادم ک یکم پا ب سن و سال میزاره نیاز ب کمک داره حالا چ دخترشون چ پسرشون ..تو هم فک کن پدر و مادر خودتن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بابای من همیشه همه کارهای مادربزرگم رو میکنه وظیفه خودش میدونه. شوهرمم کارهای مادرشو میکنهعجیبه شوهر ...

عزیزم کار داریم تا کار ببین مثلا اینا خودشون جوونن خب از پس یه سری کاراشون واقعا بر میان ولی انجام نمیدن میگن مثلا همسرم باید کارشو ول کنه بیاد کار مارو انجام بده اینی که دارم میگم جدیه ها؟ اگه بگه سر کارم گوشیو روش قطع میکنن

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

حتما بچه دیگه ندارن..ادم ک یکم پا ب سن و سال میزاره نیاز ب کمک داره حالا چ دخترشون چ پسرشون ..تو هم ...

دارن یه پسر دیگم دارن مجرده میگن حتی کارای اونم باید شوهرم انجام بده😐خاک گلدون چیه؟زنگ میزنن به شوهرم سر کار میگه بیا خاک گلدونمو عوض کن در صورتی که مادرشوهرم انقد جوونه که همش با دوستاش اینور اونوره پا میشه تنهایی با مترو تا اون سر شهر میره

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

دارن یه پسر دیگم دارن مجرده میگن حتی کارای اونم باید شوهرم انجام بده😐خاک گلدون چیه؟زنگ میزنن به شوه ...

چمیدونم والا...خدا بهت کمک کنه...ب اونام ی عقلی بده

عزیزم کار داریم تا کار ببین مثلا اینا خودشون جوونن خب از پس یه سری کاراشون واقعا بر میان ولی انجام ن ...

من اینها رو از بچگی تجربه کردم. هر کاری بگی. از برگردوندن کتلت بگیر تا خرید خونه و تعمیرات. اتفاقا بابای منم کار و زندگیشو تعطیل می‌کرد. جای دوری نمیره. خدا همه رو میبینه و حساب میکنه براشوهرت.

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

حتما بچه دیگه ندارن..ادم ک یکم پا ب سن و سال میزاره نیاز ب کمک داره حالا چ دخترشون چ پسرشون ..تو هم ...

عزیزم من خیلی مراعات کردم ببین تو این ۴سال همش در حال تعمیرات خونه بودن یبار رنگ یبار دوباره خراب کردن ریختن همه کاراشونو شوهرم کرده مثلا سیم شارژرشون خراب میشه اینا از پا افتاده نیستن ۵۰سالشونه نمیرن خودشون بخرن زنگ میزنن شوهرم بعدم شوهرم میگه من سر کارم برمیگرده میگه من از اول گفتم تو باید کارامو کنی

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

من اینها رو از بچگی تجربه کردم. هر کاری بگی. از برگردوندن کتلت بگیر تا خرید خونه و تعمیرات. اتفاقا ب ...

عزیزم وقتی خودش خسته شده .بعد به بابای تو هم فحش میدن عزیرم؟

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙