2777
2789
عنوان

بیاین بگین با این خواهر زادم چیکار کنم یک ساعته نق میزنه🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 50 پست
ببرش تو دسشویی ، کنار سنگ توالت بشینه کارشو کنه حتماً که نباید قصری باشه

نمیشینه رو سنگ اصلا

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

نمیشینه بابا انقدر تخس و جیغ جیغو

براش با آرامش توضیح بده یه چیزی که دوست داره بده بهش 

گناه داره اذیت میشه  عصبی میشه بدتر نق میزنه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان اشتباه نوشتم ۳ سالشه

ببرش دستشویی...نیاز نیست حتما ردی سنگ بشینه...کنارش بشینه...کارشو که کرد بچه و دستشویی رو بشور

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

شما حواست هست ک داری اموزش بچه رو خراب میکنید و زحمات مادرشو هدر میدید اگه تو پوشک جیش کنه ک پروژه پوشک گرفتن خراب میشه وقتی بچه خودش داره خبر میده خب ببرش قبلا میگفتن خاله مادر دومه ولی از وقتی بچه دار شدم و خواهرم شد خاله دخترم اصلا اعتقاد ندارم دقیقا مثل شماست

خب ببرش دستشوییصندلی نمیخواد. مامانش باید فکر اینجا را میکرد بچه را دو ساعت نذاره بره

دقیقاااا

زنگم بزنم بهشون میدونم میریزن سرم.

خواهرم بدعادتش‌ کرده فقط رو صندلی کودک میشینه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

خب مگه من تاحالا چنتا بچه بزرگ کردم/:

چه ربطی دارههه 😑 مگه میخوای بزرگش کنی همونجور که خودت میری دسشویی اینم میرع مگه تو میخوای بجاش کار انجام بدی که بهشت فشار میاد 

لباسشو دربیار دمپایی بپوش پاش ، نمیخواد حتما بشینه روی سنگ چون نمیتونه پاهاشو باز کنه ، بزار بالاتر از سنگ  کارشو بکنه بعدشم بشورش و تمام 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

رو سنگ نگو بشینه کنار سنگ رو سرامیک بگو بشینه خودتم بشین با شلوار یادش بده

این کارم کردم نمیشینه

دقیقاااازنگم بزنم بهشون میدونم میریزن سرم.خواهرم بدعادتش‌ کرده فقط رو صندلی کودک میشینه

خب به پشت بغلش کن حالت نشسته پاهاشو بگیر تا دسشویی کنه

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

بگو همینه عزیزم اینجا صندلی نیست

ببین روی فرنگی نمیشینه؟

بگیریش نیوفته

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

چه ربطی دارههه 😑 مگه میخوای بزرگش کنی همونجور که خودت میری دسشویی اینم میرع مگه تو میخوای بجاش کار ...

عزیزم متوجه میشی میگم عادت داره فقط رو صندلی بشینه یعنی چی؟! وگرنه میدونم دیگه دستشویی بردن بچه کاری نداره ولی این بهونه گیره کلا

بگو همینه عزیزم اینجا صندلی نیستببین روی فرنگی نمیشینه؟بگیریش نیوفته

نداریم فرنگی