2777
2789
عنوان

بیاین بگین با این خواهر زادم چیکار کنم یک ساعته نق میزنه🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 50 پست
ببرش فرنگی

نداریم

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

با داد و عصبانیت نگو....با قربون صدقه بگو.....من خواهر زاده هام میان خونه مون فقط میگن با من میرن دستشویی😅

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش کارتون بذار یا بازی  نصب کن بازی کنه بهش فشار بیاد دستشویی میکنه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

عزیزم متوجه میشی میگم عادت داره فقط رو صندلی بشینه یعنی چی؟! وگرنه میدونم دیگه دستشویی بردن بچه کاری ...

عزیزممم میدونمممم ولی بچه راضی میشه سخته ، اما با زبون راضی میشه گولش بزن یبرش بگو زود کارتو بکن میخ.ام ببرم فلان کار باهم انجام بدیم بدو بدووو ، خودت نگه‌ش دار هرچی گفت نه تو اصرار کن با مهربونی نه با تهدید ❌️ اون بچه‌ست بدنش تحمل نداره نگه داره الان دلپیچه میگیره 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

شما حواست هست ک داری اموزش بچه رو خراب میکنید و زحمات مادرشو هدر میدید اگه تو پوشک جیش کنه ک پروژه پ ...

آموزش خواهرم بخوره تو سر خواهرم با این کاراش. وقتی بچش آموزشی خب صندلی کودک رو میاورد‌ باخودش‌. من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم😑

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

پس ولش کن خواهرزادتم عجب بچه ای هست

ولش کردم به حال خودش تو توالت داره هی ونگ ونگ میکنه مغزمو خورد

خب به پشت بغلش کن حالت نشسته پاهاشو بگیر تا دسشویی کنه

بلد نیستم، چطوریه؟

ولش کردم به حال خودش تو توالت داره هی ونگ ونگ میکنه مغزمو خورد

من اولش فک کردم خاله بدی هستی الان ک گفتی این بچه اینقد عجیبه حق میدم بهت

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

من اولش فک کردم خاله بدی هستی الان ک گفتی این بچه اینقد عجیبه حق میدم بهت

بابا خاله بد چیه من عاشق بچه نیستم ولی خب خیلی مهربونم باهاشون🥲. دوتا خواهرزاده‌ دارم این یکی واقعا حتی خواهرمو دیوونه کرده

سر پاش کن تا کارشو بکنه اگه نمیتونه بشینه درست 

من خودم یکیشو دارم دلم مبخواد سرمو بکوبم تو دیوار از دستش مدام چسبیده به پا من هرجا میرم میاد 

گوشامم درد گرفته بسکه جیغ زده 

حس میکنم الان سرم گبج میره میوفتم زمین از دستش 

😭😭😭😭😭😭🥱

سر پاش کن تا کارشو بکنه اگه نمیتونه بشینه درست من خودم یکیشو دارم دلم مبخواد سرمو بکوبم تو دیوار از ...

بعضی از بچه ها واقعا خیلی رو اعصابن🤦🏼‍♀️