2777
2789

یه نیم ست دیدم خیلی چشممو گرفته . از گوشواره های سرویس طلامم استفاده نمیکنم فقط سینه ریز میندازم .حالا این گوشواره های سرویس رو ببرم بفروشم و پول بابامو بزارم روش و اون نیم ست رو بخرم بچه ها؟میخام  چندماه بعد دربیارم بندازم و بگم از قبل داشتم . میخام شوهرم نفهمه میخام تنهایی برم بازار نظرتون چیه؟ البته اونجور مرد بدی نیستا ولی من مدام پنهانکاره .چیزی بهش نمیگم . حتی طلاهای مجردیمم نیاوردم خونش و قاب صندوق بابامه 😂😂😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلا عوض کردن فک کنم ضرره 

حق داشتی طلاهاتو نیاوردی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کار خوبی کردم نیاوردمشون؟

اره 

اکثرا دیدم مردا از زنشون میگیرن طلای مجردی رو‌هیچ حرکت خوبیم نمیزنن 

من خودم طلای مجردیمو یه مقدارشو مادرم برا کادو عیدی و تولد برام اورد اینجوری هم دیده شد کمکی که به همسرم میشد همم خانواده همسرم میدیدن میفهمیدن که خانپادم به همسرم کمک میکنن با این هدایا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یعنی همنوایی که از قبل داشتی رو بعدا بعنوان کادو آورد؟

اره