2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خاهر به ما خیری از این بچه ها نمیرسه🤣باید خودمون دست به کار بشیم .چاره نیست

خدا بهمون سلامتی بده ،بخاطر خودشون میگم ما همیشه نیستیم باهاشون ،نمیخوام ادمای بدرد نخوری بشن خدا هیچ بنده ای رو محتاج ادما نکنه خواهر

اره ۱۸ من از ۱۲ سالگی مامانم به خاطره اینک مادربزرگم مریض بود نبود من از مدرسه میامدم سالاد و شربت د ...

افرین بهت ،برا خودت خوبه عزیزم تو زندگیت بدردت میخوره 

خدا بهمون سلامتی بده ،بخاطر خودشون میگم ما همیشه نیستیم باهاشون ،نمیخوام ادمای بدرد نخوری بشن خدا هی ...

الهی آمین.انشالله که همه ی بچه ها خوشبخت بشن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

من خودم تو خونه مادرم حتی یه لیوان آب هم جابه جا نمیکردم  ولی الان خونه خودم آنقدر کار میکنم که دست و پاهام درد میگیره 

ولی عزیزم میدونید دخترتون چرا کمک نمیکنه به خاطره اینکه شما فقط از دخترتون توقع دارید و بهش میگید که کمک کنه از ‌پسرتون نمیخواید منم همین طوری بودم من یه پسرخاله دقیقا همسن خودم دارم خیلی حرص میخوردم که از من کمک میخواستن ولی از اون نه و از لجبازی کمک نمیکردم 

خیلی بده من اگه دست خودم بود اینجوری نبودم تقصیر باباشونه خیلی لوسشون کرده

ماهم همینیم باباشون مادر خودم مادرشوهرم لوسیون مردم .از طرفی میگم خودمم مجرد بودم هیچ کاری نمی کردم حتی بلدم نبودم مگه الا یاد نگرفتم ایناهم وقت زیاد دارن برای یاد گرفتم بذار لذت ببرن 

,دخترم ۱۲سالشه سفره جمع می‌کنه پهن می‌کنه گاهی اوقات آشپزی می‌کنه خودش کلا کارای شخصیش انجام میده پس ...

خدا حفظش کنه ،منم دخترم ۱۴سالشه از کار خونه بدش میاد اگرم کارکنه غر میزنه اعصابمو میریزه بهم

عزیزم درست میشه.من خودم تک دختر بودم اگر خودمم میخواستم کاری کنم مامانم نمیزاشت.الان خونه خودم همیشه ...

دختر منم تک دختره باباش تموم فک فامیل لوسش کردم ،دختر ندیدن ها 😄انداختن بجون من بیچاره اصلا کار دوس نداره واویلا اگه بگم کاری کن چند ساعت غر میزنه

خدا حفظش کنه ،منم دخترم ۱۴سالشه از کار خونه بدش میاد اگرم کارکنه غر میزنه اعصابمو میریزه بهم

مرسی عزیزم خدا بچه های تورم حفظ کنه  به نظرم بهتره بزرگش کنی من و همسرم از اول خیلی بزرگش کردیم همین الآنم جوری رفتار می‌کنه انگار بیست سالشه زیاد اهل مسخره بازی نیست والا خدارو هرروز بابت دوتا بچه هام شکر میکنم واقعا خدا بهم لطف بزرگی کرده این دوتا فرشته رو گذاشته تو دامنم یه پسر دارم ده سالشه خدا شاهده کمکم نکنه شب پاهام و دستام ماساژ نده خوابش نمی‌بره با اینکه وضعیت مالی مناسبی هم نداریم ولی هر ماه یک میلیون پانصد نفری میگیرن و هر دو جمع میکنن همین امسال با پس انداز پسرم براش گوشی گرفتیم خودمونم روش پول گذاشتیم 

دخترمم یکی برداشت خیلی قدر شناسن و واقعا بهشون میگم لیاقتتون خیلی بیشتره انشالله بتونم بیشتر جبران کنم حتی تو مغازه جلوی مغازه دار گفتم بچه های من کل مغازه رو هم بخرم کمه اینا لیاقتشون خیلی بیشتره

من خودم تو خونه مادرم حتی یه لیوان آب هم جابه جا نمیکردم ولی الان خونه خودم آنقدر کار میکنم که دست ...

خودش هم همینه میگه ،اخه الان پسرام امتحان دارن 

پسرم درساش خیلی سخته امثال خیلی مهمه براش من ایران نیستم مثل کنکنور ایرانو داره امثال نمیتونم چیزی بهش بگم دخترم میگه چرا به پسرات نمیگی کار کنن درک نمیکنه کلی براش توضیح دادم فایده نداره پسرم خیلی مهربونه درس نداش کمک میکرد طفلی

مرسی عزیزم خدا بچه های تورم حفظ کنه به نظرم بهتره بزرگش کنی من و همسرم از اول خیلی بزرگش کردیم همین ...

چشم بد ازشون دور باشه ماشالله بهشون خدا ازشون راضی باشه حتما لیاقت همچین بچه هایی رو داری خدارو شکرمواظبشون باش

خودش هم همینه میگه ،اخه الان پسرام امتحان دارن پسرم درساش خیلی سخته امثال خیلی مهمه براش من ایران نی ...

من و شما میدونیم که شما به خاطره امتحان از پسرتون کاری نمیخواید ولی تو جایگاه دخترتون من خودمم همینطوری بودم میگفتم زن و مرد باهم برابرن چرا زنا و دخترای خونه کار کنن و مردا و پسرا فقط بشینن و نگاه کنن ولی من از شما خواهش میکنم وقتی امتحان پسرای گلتون تموم شد هرکاری که هست باهاشون تقسیم کنید مثلا از هر دو بخواهید که با کمک هم میز رو‌ جمع کنن با کمک هم ظرف بشورن دقیقا یه کار رو به دختر گلتون و پسر گلتون بدین مطمئن باشید درست میشه

من و شما میدونیم که شما به خاطره امتحان از پسرتون کاری نمیخواید ولی تو جایگاه دخترتون من خودمم همینط ...

اره عزيزم حرفتون كاملا متين ،قبول دارم بعلت افكار عمومى كه تو جامعه هست دخترا نسبت به اين موضوع حساسيت دارن ،همين تصميمو دارم خودم بعد از امتحانات كارشونو تقسيم كنم ،ممنون ازت گلم وقت گذاشتین نوشتین