2777
2789
دارم دیوونه میشم از دستش خودم دیسک دارم اصلا عین خیالش نیس فقط میاد بوس وبغلم میکنه وگولم میزنه همین

ماشالله چ مهربونه

دخترم ک ۵تا ایکه میندازه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم نوجوانمصبحا صبحونه آماده میکنم میزارم هر کی پاشه میخورهبعدازظهر چایی دم میکنه پذیرایی هم جمع جو ...

افرین دخترم تموم شد مدرسش ،کشوری که من هستم هرکی شاگرد اول بشه امتحان اخر سال نمیده معاف میشه ،دخترم معاف شده ولی اصلا کمکم نمیکنه

والا پسرام هم همینن

ای خاهر به ما خیری از این بچه ها نمیرسه🤣

باید خودمون دست به کار بشیم .چاره نیست

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

جدی میگی؟ چندسالته؟

اره 

۱۸ 

من از ۱۲ سالگی مامانم به خاطره اینک مادربزرگم مریض بود نبود من از مدرسه میامدم سالاد و شربت درست میکردم 

اگر غذا سرخ کردنی بود سرخ میکردم 

برنج داغ میکردم

غذا برا آبجیم کتابخونه میبردم

داداش مو از مهد کودک میاووردم 

بعدازظهرا برا آبجیم میان وعده میبردم 

شام درست میکردم

خونه رو دست گل میکردم ک مامانم نخواد کاری کنه میاد خونه

به خاطره همین یه حس مادری دارم 😁😂

,دخترم ۱۲سالشه 

سفره جمع می‌کنه پهن می‌کنه گاهی اوقات آشپزی می‌کنه خودش کلا کارای شخصیش انجام میده پس انداز می‌کنه 

ولی ظرف شستن واقعا بدش میاد لباس هارو که لباس شویی میشوره 

اگه حالم خوش نباشه کل کارا بر عهده اون میفته 

اره هز هر لحاظ خانمه ماشالله ولی کم حوصله وتنبل تو کار خونه

عزیزم درست میشه.من خودم تک دختر بودم اگر خودمم میخواستم کاری کنم مامانم نمیزاشت.الان خونه خودم همیشه مثل دسته ی گله.همه میگن خیلی تمیزی.شده مهمون ناخونده داشتم اومده رفته تا سالها از تمیزی خونم اینور اون ور گفته😁

مامانم میگه واسه من کار نکردی اصلا چرا😄

الان پسرم ۱۳ سالشه خداروشکر از هر لحاط پسره خوبیه اما اصلا هیچ کاری از دستش برنمیاد.یعنی تخم مرغ میخواد بندازه منو صدا میکنه🫣🤣

مامانم میگه حقته 🥺

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖