25nili مدیر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 عنوان شوهرخاله زنک😒😵👹 | مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 63 پست اخلاقاش مثه زناس بهش میگم قبول نداره ب من میگه قهرنکن بروتوحال وقتی نمیرم خودش میره الانم توحاله و سیگارمیکشه گندت بزنم زندگی مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی 1396/11/14 | 03:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mini1990 عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 1383 چرا خاله زنک خب؟ ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉
مامانa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 8139 ووای خیلی بده.تازه ی کی ب شوخی مسخرش کنه دفاع میکنم ازش ولی این برعکس مسخرم میکنه دقیقا نکنه توجاریه منی😂😂😂اخه شوهروبرادرشوهرمنم دقیقا همین شکلین دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
25nili مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 اگه فضوولی نیس میشه بپرسم چرامریضی؟؟ فضولی چیه این چ حرفیه.توبگو کی از کردی دوتاپسرداری؟خداحفظشون کنه.نکنه شوهرتو میگی ی دونه پسرتم ی دونه؟من همش مریضم ازاعصابه قلب سرگردن همه جا مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
25nili مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 دقیقا نکنه توجاریه منی😂😂😂اخه شوهروبرادرشوهرمنم دقیقا همین شکلین خخخ جاری ندارم مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
25nili مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 چرا خاله زنک خب؟ اخلاقای زنونه داره .بهش گفتم مثه زنای بارداریا پریودمیشن یهو میری توخودت بداخلاق میشی هیچی نگف ,😂فک کردم نصفم میکنه مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
مامانa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 8139 فضولی چیه این چ حرفیه.توبگو کی از کردی دوتاپسرداری؟خداحفظشون کنه.نکنه شوهرتو میگی ی دونه پسرتم ی دون ... نه عزیزمن دوتاپسردارم البته اونم حساب کنی سه تامیشن😂😂خواهرم خدابهت شفابده اعصابتوخراب نکن شوهراهمش یکین دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
مامان_خانومی عضویت: 1395/06/27 تعداد پست: 764 ،۲۹بازدید کو نظرات؟ ای جانم نشستی بازدید کننده هارو میشمری؟!😀😘 یه روزی میاد که بعدش دیگه مهم نیست فردایی در کار هست یا نه .... اون روز یا خیلی خوشبختی یا خیلی بدبخت...
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 ن بابا هی مسخرم میکنه.یامیگه فلانی هیچ انحنایی نداره بدنش.دس میزنه میخنده منم میخندم میگم نکن.ولی بس ... شاید باید جدی تر بهش بگی متوجه بشه Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
25nili مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 نه عزیزمن دوتاپسردارم البته اونم حساب کنی سه تامیشن😂😂خواهرم خدابهت شفابده اعصابتوخراب نکن شوهراهمش ... جونم.کی از کردی چن سالشونه مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
mini1990 عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 1383 اخلاقای زنونه داره .بهش گفتم مثه زنای بارداریا پریودمیشن یهو میری توخودت بداخلاق میشی هیچی نگف ,😂فک ... خوبه که موقع عصبانیت داد و. بی داد. نمیکنه میگه بذو. اروم شو. بالاخره همه اخلاقای بدی. دارن ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉
25nili مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 ای جانم نشستی بازدید کننده هارو میشمری؟!😀😘 خخخ نوشته اون بالا مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
25nili مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 شاید باید جدی تر بهش بگی متوجه بشه تذکردادم باخوبی این وضشه جدی بگم واویلا مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
مامان_خانومی عضویت: 1395/06/27 تعداد پست: 764 خخخ نوشته اون بالا 😍😍😍😍😍 یه روزی میاد که بعدش دیگه مهم نیست فردایی در کار هست یا نه .... اون روز یا خیلی خوشبختی یا خیلی بدبخت...
25nili مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 خوبه که موقع عصبانیت داد و. بی داد. نمیکنه میگه بذو. اروم شو. بالاخره همه اخلاقای بدی. دارن 😂😂اخه شوخی داشتیم میکردیم.دلت خوشه ها همه جوراخلاقه گندی داره مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
مامانa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 8139 جونم.کی از کردی چن سالشونه من 16سالگی 17پسرم بدنیااومد کا الان 5سالشه وپسردوومم یک ونیم سالشه من دراین حدزرنگ بودم خخخخ💪💪💪🙈 دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍