2777
2789
عنوان

شوهرخاله زنک😒😵👹

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 63 پست
ووای خیلی بده.تازه ی کی ب شوخی مسخرش کنه دفاع میکنم ازش ولی این برعکس مسخرم میکنه

دقیقا نکنه توجاریه منی😂😂😂اخه شوهروبرادرشوهرمنم دقیقا همین شکلین

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فضوولی نیس میشه بپرسم چرامریضی؟؟

فضولی چیه این چ حرفیه.توبگو کی از کردی دوتاپسرداری؟خداحفظشون کنه.نکنه شوهرتو میگی ی دونه پسرتم ی دونه؟من همش مریضم ازاعصابه قلب سرگردن همه جا

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
دقیقا نکنه توجاریه منی😂😂😂اخه شوهروبرادرشوهرمنم دقیقا همین شکلین

خخخ جاری ندارم

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
چرا خاله زنک خب؟

اخلاقای زنونه داره .بهش گفتم مثه زنای بارداریا پریودمیشن یهو میری توخودت بداخلاق میشی هیچی نگف ,😂فک کردم نصفم میکنه

فضولی چیه این چ حرفیه.توبگو کی از کردی دوتاپسرداری؟خداحفظشون کنه.نکنه شوهرتو میگی ی دونه پسرتم ی دون ...

نه عزیزمن دوتاپسردارم البته اونم حساب کنی سه تامیشن😂😂خواهرم خدابهت شفابده اعصابتوخراب نکن شوهراهمش یکین

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
ن بابا هی مسخرم میکنه.یامیگه فلانی هیچ انحنایی نداره بدنش.دس میزنه میخنده منم میخندم میگم نکن.ولی بس ...

شاید باید جدی تر بهش بگی متوجه بشه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نه عزیزمن دوتاپسردارم البته اونم حساب کنی سه تامیشن😂😂خواهرم خدابهت شفابده اعصابتوخراب نکن شوهراهمش ...

جونم.کی از کردی چن سالشونه

اخلاقای زنونه داره .بهش گفتم مثه زنای بارداریا پریودمیشن یهو میری توخودت بداخلاق میشی هیچی نگف ,😂فک ...

خوبه که موقع عصبانیت داد و. بی داد. نمیکنه میگه بذو. اروم شو. بالاخره همه اخلاقای بدی. دارن

ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉
ای جانم نشستی بازدید کننده هارو میشمری؟!😀😘

خخخ نوشته اون بالا

شاید باید جدی تر بهش بگی متوجه بشه

تذکردادم باخوبی این وضشه جدی بگم واویلا

خوبه که موقع عصبانیت داد و. بی داد. نمیکنه میگه بذو. اروم شو. بالاخره همه اخلاقای بدی. دارن

😂😂اخه شوخی داشتیم میکردیم.دلت خوشه ها همه جوراخلاقه گندی داره