2777
2789

میگن بعضیاشون پوست سبزه رو روشن میکنه شما چیزی میدونین؟

بیودرما بدون رنگ ب من گفتن ولی گفتن بهترشو هم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضدافتاب هایی که یکم رنگ سفیدی به پوست میدن مینرال هستن .

مینرال ها رنگ سفید میدن یکم پوست رو روشن نشون میدن و برای خانوم های باردار و بچه ها مناسب تر و بی ضرر تر هستن .

البته مینرال ها میزان سفیدیشون متفاوته. 

مینرال اوردینری خیلی رد سفیدی زیادی داره.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

منم. یه مارک خوب میخام که رد سفیدی نداشته باشه ‌.ممنوم میشم اگه کسی استفاده کرده بگه

ایزدین_ سنتلا عالی هستن .

اگه قیمت مناسب تر میخواین:  رویوال _ برایت مکس .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

شما یا کسی از اطرافتون استفاده کرده؟

سوالتون چیه عزیزم؟

روی تغییر رنگ پوست اثری نداره . فقط همون لحظه که میزنید به پوست یکم روشن تر میکنه اما پاکش کنید رنگ پوست خودتون مشخص میشه و به مرور هم نمیتونه پوست رو روشن کنه .

برای روشن کردن پوست راه های دیگه ای هست .

چه راهایی هست؟

بستگی به نوع پوست داره .

اگه به ویتامین سی حساسیت ندادی سرم ویتامین سی بزن .

واقعا روشن می‌کنه ؟ دوست دارم پوستم روشن شه

اگه حساسیت نداشته باشید اره تاثیر داره . ویتامین سی اینکی لیست یا گارنیر .

کرم گلوتاتیون مدی کیوب هم خوبه .