2777
2789
عنوان

ممکن بود من الان جای خواهرم بودم این چ دردیه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 43 پست
واینکه افسردگی با اسکیزوفرنی خیلی فرق داره قشنگم الهی بلا ازت به دور باشه مراقب خودت باش وقدر خودتو ...

سعی کنید مسافرت ببرید ش واینکه اطرافیان کنارش باید خوشحال باشن تا ایشون هم حالش بهتر بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین که بلدی سرچ کنی ولی علم چند ده ساله دکترا خیلی فراتر از سرچ کردن توعه اگه دلسوزشی بهتره ببریش ...

عزیزم اگه دقت کرده باشی من گفتم از نوع داروش فهمیدم اسکیزوفرنیه

خواهرم تحت نظر دکتره وبا تشخیص دکتر متخصص این دارو ها رو بهش داده

با گرفتن نوار مغز و...

منم پسرم دوقطبیه قبل عید بهش شوکم دادن

خدا سلامتی وعافیت عطا کنه بهش

اگه اذیت نمیشید میشه عائمشو بگین

الان حالش خوبه؟

بازم شکر خدا که دارو هست ومصرف میکنند وقابل کنترله ومیتونند مثل بقیه عادی زندگیشونو بکنند

این افراد بعد مدتی بدون دارو هم خوب میشن زیاد دارو بهش ندید هر چند دکتر گفته باشه اجازه بدید کم کم ح ...

کسیو دیدین ازنزدیک که خوب شده باشه؟

با تغییر تفکرشون وصحبت درمانی ومشاوره خیلی میتونند به خودشون کمک کنند اگر بخوان خودشون البته

عزیزم بخدا اینا همه از روی محبت ونگرانیشونه وکاملا نگرانتن فقط بلد نیستن ابراز کنند خانواده ی منم هم ...

اره دبگه دارم تحمل میکنم خداروشکر چندماه دیگه از اینجا دارم میرم و دیگه پیش خانواده نیستم

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

واینکه افسردگی با اسکیزوفرنی خیلی فرق داره قشنگم الهی بلا ازت به دور باشه مراقب خودت باش وقدر خودتو ...

اره میدونم خیلی فرق داره ،اصلا داروها و علائم و حالات و همه چی فرق داره اما این سه تا از بقیه اختلال های روانی بدترن

خیلی ممنون امیدوارم خواهر شما هم به زودی خوب بشه واین نگرانی ازتون برطرف بشه 

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

به خودت و آیندت فکر کن، و خودت کمک خودت کن، توکلتم بخدا باشه، چاره ای نیست عزیزم

اره خیلی سعی میکنم که حالم بهتر بشه 

ولی باورتون نمیشه چندین بار روانشناسم با مامانم تماس گرفت که باید با شنا صحبت کنم و مامانم همش پیچوند و نرفت 

این چیزا رو که میبینم دلم میگیره ولی خب قرص های جدیدم باعث شده بیخیال تر بشم

اره خیلی سعی میکنم که حالم بهتر بشه ولی باورتون نمیشه چندین بار روانشناسم با مامانم تماس گرفت که بای ...

چی بگم عزیزم

فقط بدون هیچ کسو نمیتونیم تغییر بدیم الا خودمونو خودت مراقب خودت باش ودستتو بزار تو دست خدا 

خدا ازمادر هم مهربون تره