2777
2789
عنوان

ممکن بود من الان جای خواهرم بودم این چ دردیه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 43 پست
افراد دوقطبی ،افسرده، اسکیزوفرنی بدترین درد های روحی رو دارنخوبه خوش به حال خواهرت که تو براش نگرانی ...

پسر منم دوقطبیه خداااا میدونه چقدر سخته

خدایااا به ما نظر کن

الهی توام خوب بشی عزیزم 😭😭😭

افراد دوقطبی ،افسرده، اسکیزوفرنی بدترین درد های روحی رو دارنخوبه خوش به حال خواهرت که تو براش نگرانی ...

عزیزم بخدا اینا همه از روی محبت ونگرانیشونه وکاملا نگرانتن فقط بلد نیستن ابراز کنند خانواده ی منم همیننددیگه پذیرفتم که به آرامش برسم شماهم دلگیر نشو روی خودت کار کن برای آرامش وحال خوبت وازهیچ کس هیچ توقعی نداشته باش اینجوری آرامش بیشتری داری منم خودمو با همین چیزا آروم میکنم

خواهرم الان من واعضای خانواده مو مقصر بیماریش میدونه درحالیکه نمیدونه ما خودمونم درمعرض همین بیماری هستیم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین که بلدی سرچ کنی ولی علم چند ده ساله دکترا خیلی فراتر از سرچ کردن توعه اگه دلسوزشی بهتره ببریش دکتر 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

آفرین که بلدی سرچ کنی ولی علم چند ده ساله دکترا خیلی فراتر از سرچ کردن توعه اگه دلسوزشی بهتره ببریش ...

کاش تاپیکو کامل بخونی عزیز جان

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

واینکه افسردگی با اسکیزوفرنی خیلی فرق داره قشنگم الهی بلا ازت به دور باشه مراقب خودت باش وقدر خودتو بدون

پسر منم دوقطبیه خداااا میدونه چقدر سختهخدایااا به ما نظر کنالهی توام خوب بشی عزیزم 😭😭😭

از خدا میخوام به زودی دلتون رو شاد کنه و پسرتون خوب بشه 

خبلی خوبه که نگرانشید من دلیل افسردگیم خود خانوادمن

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

از خدا میخوام به زودی دلتون رو شاد کنه و پسرتون خوب بشه خبلی خوبه که نگرانشید من دلیل افسردگیم خود خ ...

به خودت و آیندت فکر کن، و خودت کمک خودت کن، توکلتم بخدا باشه، چاره ای نیست عزیزم