2777
2789
عنوان

بچه ها من جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 163 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟اخه خیلی جدی و سفت گفت همه چیو خیلی راحت مستقیم

گوش بده اونو ولش کن گفته که گفته هر چقدرم سفت و سخت اون کارش و بلد میدونه چجوری دلت و بلرزونه تو ساده ای فقط دو هفته عین روح شو از همه جا محو میاد خودش 

یعنی چیزی بگم ممکنه حق الناس ت گردنم بیاد ولی دست پروده خودته لذت ببر ازش دختری که ۷ سال بهترین سال ...

دقیقا

امیدوار که از حرفم ناراحت نشی ولی فقط یه دختر ساده ۷ سال با یه پسر میمونه مطمئن باش الان باکسی دیگری رفته که یک تار موش رو به تو نمیده دختر خودت رو جمع کن قوی باش از ذهنت بندازش بیرون

گوش بده اونو ولش کن گفته که گفته هر چقدرم سفت و سخت اون کارش و بلد میدونه چجوری دلت و بلرزونه تو ساد ...

ببین من اصرار کردم ک نره 

گفت ن دیگه تموم 

بعد گفتم خب اگه واقعا واقعا قصدت رفتته بلاکم کن 

گفت حتما 

و بلاکم کرد

الان دیگه سنت کم نیست تجربه کافی داری

اونم کم سن نیست که بگم بچگی کرده

ولش کن با دلت بجنگ یبار با عقلت تصمیم بگیر  چند وقت دیگه به حرفام میرسی و میای تاپیک می زنی که چقدر حالم بهتره 

خیلی سخته برام گفتنش راحتهمن الان حس ی مرده رو دارم

خوب می شی از تو بدترهاش رو دیدم خوب شدن

فقط با دلت بجنگ

اینهمه احساسی نباش  رهاش کن  خدا دوست داشته که این موجود خودش رفته

د‌وست من ده سال با یکی بود اخر یه روز متوجه شد بلاکش کرده 🙂

ببین من اصرار کردم ک نره 

گفت ن دیگه تموم 

بعد گفتم خب اگه واقعا واقعا قصدت رفتته بلاکم کن 

گفت حتما 

و بلاکم کرد

یعنی شبا راحت میخوابه؟ دلش تنگ نمیشه؟ عذاب وجدان نداره؟

ببین من اصرار کردم ک نره گفت ن دیگه تموم بعد گفتم خب اگه واقعا واقعا قصدت رفتته بلاکم کن گفت حتما و ...

به نظر‌من واقع بین باش همه ادما میان که برن و این واقعیت زندگی‌ماس.انشالله با یه ادم خیلی بهتری اشنا میشی نگران نباش