2777
2789
عنوان

دیروز رفتم تو خیابون

445 بازدید | 21 پست

مدتی بود به قیافه ها نگاه نکرده بودم

همش تو اینیستام

تو اینیستا همه عمل کرده و تزریق کرده و با ارایش های غلیظ و تیپ و لباس های عجیب و انچنانی هستن

یه لحظه از دنیای مجازی اومدم بیرون و رفتم تو دنیای واقعی

دنیای واقعی جور دیگه ای بود قیافه ها عملی نبود ارایش ها کم بود 

دنیا اونقدرا هم ترسناک نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه ها خوبه ولی تیپا عالیه من میرم بیرون افسردگی میگیرم خیلی همه خوشتیپ شدن😁

دقیقااا منم رفتم بیرون .. انگار رفتم خارج والااا همه خوشگل من زشت

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

دقیقا منم همینم افسردگی گرفتم دیگه همش حس میکنم من از همه بدترم

منم ب خدا با اینکه این همه مرد و جذب میکنم ب خودم بدون اینکه بخام امااا رفتم بیرون دیدم همه خوشگل و شیک و شاده

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

نمی‌دونم ولی من دیگه خیلی وقته با دیدن مردم اعتماد به نفسم پایین نمیاد چون هیچ کدوم خاص و جذاب نیستن اکثرا عین همن. بیشترین چیزی که دوسش دارم تیپ و استایل خودمه 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

شانست گفته خواهر جون تو خیابون خوبی رفتی 😂

من آخرین بار که مطب دکترم بودم چند تا خانم که باردار هم بودن اومده بودن من وحشت کردم از اون حجم عمل و تزریق و آرایش😒

آخه مگه یک سری چیزها برای خانم باردار قفل نبود؟! 

پس چرا من از وقتی باردار شدم دیگه رژ لی هم نمیزنم چون سرب داره؟! 

دنیا واقعا ترسناک و عجیبه

چند ماه قبل هم برای عملی بستری بودم از جلوی در اتاق کناری رد میشدم نگا کردم دیدم نزدیک تایم ملاقاته 3 تا خانم بستری بودن که سزارین کرده بودن همشون داشتن تند تند آرایش میکردن یکیشون داشت موهاشو اتو میکرد یکی شون داشت لاک میزد

قیافه من😑

قیافه مامانم😲

کی با اعتماد نفس خانومهای ایرانی این کارو کرده که بعد از یه عمل سنگین هم از ترس قضاوت شدن آرامش ندارن و باید رنگ و روغن بمالن به خودشون؟! 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

نمی‌دونم ولی من دیگه خیلی وقته با دیدن مردم اعتماد به نفسم پایین نمیاد چون هیچ کدوم خاص و جذاب نیستن ...

چکار کردی اینجوری شدی 

میشه درخواست بدم یکم صحبت کنم من اصلا از این لحاظ ها خوب نیستم 😢💔

خانم "😐" هستم 

نمی‌دونم ولی من دیگه خیلی وقته با دیدن مردم اعتماد به نفسم پایین نمیاد چون هیچ کدوم خاص و جذاب نیستن ...

تیپ و استایل همه هم که شده مث هم

ازون عملیا ندیدی خب بیرون. من چندتا ازون وحشتناکای زاویه ای دیدم وحشت کردماونا فک کنم جاهای خاصی میر ...

هست نمیگم نیست

ولی به اون زیادیم که تو فضای مجازی هست تو دنیای واقعی نیست

چکار کردی اینجوری شدی میشه درخواست بدم یکم صحبت کنم من اصلا از این لحاظ ها خوب نیستم 😢💔

آره راحت باش

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞