2777
2789
عنوان

من الان باید چیکار کنم

100 بازدید | 19 پست

پارسال از یه بنده خدایی خیلی خوشم میومد دوسه ماه فقط از دور نگاش میکردم ایشونم معلوم بود خوشش اومده ازم

اخر دل به دریا زدم یه تایمی که هیچکس نبود رفتم پیششون الکی دوسه تا سوال پرسیدم ایشونم همون موقع گف از من خوشش اومده شمارمو گرفت

شبش که صحبت کردیم فهمیدم ۱۶ سال از من بزرگ‌تره ولی اصلا به چهره اش نمیااااد

منم خوشم اومده بود دیگه گفنم حالا بریم جلو ببینم چی میشه

الان یکسال و سه ماه ازین جریان میگذره و زندگی من این پسره …مهربونه دست و دلبازه بسیار با شخصیته خیلی شوخ طبع هست و اهل سفر… منطقی هست و اهل دعوا و بحث نیس مشکلی باشه درکمال آرامش حل میکنه یعنی تو این تایمی که باهم بودیم هیچوقت احساس کمبود یا ناراحتی نداشتم ازش

وضع مالی متوسط داره و تقریبا تا ماه آینده قراره بیاد خاستگاری

من نمیدونم پدرم قبول کنه یا نه ولی الان به این فکر میکنم که این تفاوت سنی دردسرساز خواهد شد در آینده یا. نه

عکسمونم میزارم الان

خودت چند سالته

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

اکس من ۱۶ سال ازم بزرگتر بود کات کردیم، همو دوست داشتیم ولی دیگه ادامه رابطه ممکن نبود

همو نمیفهمیدیم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

من ۲۱اون ۳۷

من ۲۳ اون ۳۹

اکس من ۱۶ سال ازم بزرگتر بود کات کردیم، همو دوست داشتیم ولی دیگه ادامه رابطه ممکن نبودهمو نمیفهمیدیم

ما کاملا همو میفهمیم

خیلی آدم بروزی هست تو همه مسائل

طرز فکر یه پسر بیس و دوسه ساله داره ولی هرچی از شخصیت و مهربونیش بگم کمه

ما کاملا همو میفهمیمخیلی آدم بروزی هست تو همه مسائلطرز فکر یه پسر بیس و دوسه ساله داره ولی هرچی از ش ...

اکس منم همینطور بود

ولی حالا ببین چی شد

تایپیک های قبلتو خوندم‌بنظرم خودتو درگیر ایشون نکنخداروشکر تو زندگیت پسر زیاد هست😂😂😂با یکی دیگه ا ...

انقدی شعور و شخصیت نداری که بخوام وقت بزارم برات

برو فوضولیتو بکن آفرین😘

چرا کات کردیتو چه زمینه ای اختلاف داشتی

اون رفت و دیگه جوابمو نداد

خودمم نمیدونم چرا رفت یه حدسایی میزنم ولی به نتیجه.  نمیرسم