2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از بی بی چک منفی

113 بازدید | 15 پست

آخه موندم،نزدیک یکهفته س عقب انداختم،۱۳روزه دوفاستون نخوردم،همه جا میگن ده روز بگذره پریود نشی بارداری،ولی بی بی زدم منفی شد.چرا شرایط انقدر امیدوارم میکنن بعد منفی میشه؟

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

ازمایش خون بده خب

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ازمایش خون بده خب

بی بی چک دقیقه،هیچوقت برام مثبت کاذب درنیومده همیشه منفی بوده و باردار نبودم.دارم خفه میشم

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چک دقیقه،هیچوقت برام مثبت کاذب درنیومده همیشه منفی بوده و باردار نبودم.دارم خفه میشم

نه کی گفته دقیقه برا خیلیا خطا داشته 

چندسالته مگه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه کی گفته دقیقه برا خیلیا خطا داشته چندسالته مگه

۲۴سالمه،۴ساله اقدامم،شوهرمم۳۵سالشه 

عزیزم بی بی چک رو از جلو دستت بردار

چیکارکنم خوب؟طاقت نمیارم،میگم بزنم اگه نیس الکی امیدوار نشم

۲۴سالمه،۴ساله اقدامم،شوهرمم۳۵سالشه

گفتم حالا ۴۰ رو رد کردی بیخیال بابا سنی نداری 

هنو جا داری ولی اگر میخای زودتر نتبجه بگیری برو دکتر و داروی خوب بخور عکس رنگی رحم بگیر خیلی خوبه

گفتم حالا ۴۰ رو رد کردی بیخیال بابا سنی نداری هنو جا داری ولی اگر میخای زودتر نتبجه بگیری برو دکتر و ...

همه ی اینکارارو کردم،تحت نظر دکترم،میدونم سنم بالا نیست ولی آخه دلم میخواد خیلی وقته دارم تلاش میکنم

همه ی اینکارارو کردم،تحت نظر دکترم،میدونم سنم بالا نیست ولی آخه دلم میخواد خیلی وقته دارم تلاش میکنم

عکس رنگی کی گرفتی مشکل اصلیت چیه شوهرتم اسپرموگرام داده؟

عکس رنگی کی گرفتی مشکل اصلیت چیه شوهرتم اسپرموگرام داده؟

دوسال پیش گرفتم گفتن لوله های خوبی دارم کاملا بازه،پلی کیستیک هستم،شوهرم آزمایشاش یبار عالیه یبار بد،الان dfi ش بالاست،البته دوماه پیش،دکتر بهش دارو و آمپول داد همه رو استفاده کرده

دوسال پیش گرفتم گفتن لوله های خوبی دارم کاملا بازه،پلی کیستیک هستم،شوهرم آزمایشاش یبار عالیه یبار بد ...

خب هر دو مشکلاتی هست پلی کیستیکی کلومیفن اینا خوردی

شوهرت پیش متخصص ارولوژی بره خوبه 

خب هر دو مشکلاتی هست پلی کیستیکی کلومیفن اینا خوردیشوهرت پیش متخصص ارولوژی بره خوبه

همه اینا رو انجام دادیم عزیزم.کل اقدامهام با همین داروها بوده حتی یبار آی یو آی کردم

همه اینا رو انجام دادیم عزیزم.کل اقدامهام با همین داروها بوده حتی یبار آی یو آی کردم

ای بابا 

اگر سالم خوری ندارین از امروز شروع کنین و فست فود و نوشابه تا حد امکان حذف بشه، ورزش کن، روحیه و حال خودتو سعی کن عالی کنی با هر چیزی ک فکر میکنی حس خوبی بهت میده، به شوهرت صبح ها جوشانده خرنوب بده(تو گوگل سرچ کن) انشاالله ک الان بارداری ولی اگر نبودی بعد پریودت چند شب قبل خواب ی استکان دمنوش رازیانه بخور( تا روز سیکلت)(فقط ی ماه اینو بخور زیادش ضرر داره) صبحانه اگر امکانشو دارین شیره و ارده بخورین، شیر کمتر بخور

و این ک حالا طبق دستور پزشکت هر دارویی ک لازمه میخوری و بدون توجه ب نتیجه اقدام میکنی

انشاالله جواب میگیری