2777
2789

من تا حالا خونه جاریم نرفتم و فقط یه عکس از خونش تو گوشی یکی از فامیلا دیدم 

حالا دیشب فرش فروشی رفتم و یه فرش برای آشپزخونه دیدم و خوشم اومد ولی از عکس خونه جاریم یادم اومد فرشی که خوشم اومده یکم ترکیب رنگ و مدلش شبیه فرش جاریم بود 

اگه بخرم یه روز بیاد خونم جاریم نمیگه این رفته مثل من خریده؟ به نظرتون بخرمش یا ن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره با خودش میگه این علم غیب داره خونه ام. نیومده ولی رفته مثل مال من خریده

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اخه شماک خونش نرفتی بعداهم اگ گفت بگو ک من خونتون نیومدم ک ببینم ولی اگ دقیق مدلشو یادته یه چیزبگیری ...

مدلشو یادمه ولی دل میزنم برای حرفای جاریم 

چون همش منتظره آتو هست پشت سر آدم حرف بزنه برای همین دو دلم 

مدلشو یادمه ولی دل میزنم برای حرفای جاریم چون همش منتظره آتو هست پشت سر آدم حرف بزنه برای همین دو دل ...

ب اون چ ربطی داره وقتی مدلش فرق داره اصلا همون مدلم باشه ب اون ربطی نداره چون هرسال یه چیزی مدمیشه چون اون خریده قرارنیست ک شما دیگ‌نخری والا الان فرش های تازه عردس های فامیل همه یه شکلن تازه میخندن میگن چون مدبوده یه شکل شده

منظورت اینه فکر می کنه من تو کار دعا این چیزام 😂

شوخی میکنم گلم برو بخر هرچی دوست داری، تو که. خونه اش نرفتی که بخوای از اون تقلید کنی

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

شوخی میکنم گلم برو بخر هرچی دوست داری، تو که. خونه اش نرفتی که بخوای از اون تقلید کنی

امشب میرم میخرم 

تهش دیگه جاریم یه سوژه جدید گیر میاره برای اینکه پشت سرم حرف بزنه سرگرم باشه 😂

امشب میرم میخرم تهش دیگه جاریم یه سوژه جدید گیر میاره برای اینکه پشت سرم حرف بزنه سرگرم باشه 😂

اون. اگه بخواد بخاطر همچین موضوعی حرف بزنه پشت سرت ازکم عقلی خودشه تو راحت باش

بخر بابا ، هرچی میخواد بگه ....تهش بخند و بگو عزیزم تو کلا الگوی منی ،ی جاهایی از تقلید میکنم و یه جاهایی درس عبرت میگیرم ....بعدم بگو شوخی کردم من که خونتون نیومده بودم مگه اینکه علم غیب داشته باشم که خداروشکر اونم ندارم ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

نه بابا چه ربطی داری هر چی خوشت میاد بخر من خودم یه گلیم اشپزخونه خریدم بعد رفتم خونه جاریم دیدم کپ همون خریده البته ندیده بود واسه منو ..سلیقه ست دیگه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚