داودی_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 403 عنوان دانشجو ها بیایدکسایی که قلمچی میرن 🌼🌱 82 بازدید | 4 پست بچه ها میشه بگین ترازتون تو قلمچی چند بود و چی قبول شدین ⚘️⚘️الهم صل علیمحمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭 1404/02/07 | 09:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setin_77 عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 12451 من ترازام رو ۶۸۰۰ و اینا بود ولی بعد عید رو ۷ هزار هم رسید اونم تو دوران جمع بندی شد اونولی چند تا از دوستام ترازشون رو ۵۰۰۰ و خوردی بوده اونام رشته های خوبی قبول شدن در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️
moukii عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 8712 سلامقلمچی تقلب زیاد هسجوابا از روز قبل هسمن خودم خیلی دیدم خیلیا حسن ازمون از گوشی استفاده میکنن.ینی از گوشی جوالارو میبیننپس نباید تمرکزت رو تراز باشه.چون کلا اعتماد بنفست میرهباید درصد برات مهم باشه
داودی_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 403 من ترازام رو ۶۸۰۰ و اینا بود ولی بعد عید رو ۷ هزار هم رسید اونم تو دوران جمع بندی شد اونولی چند تا ا ... خیلی خوبه ترازت چی قبول شدی؟برای جمع بندی چی کار کنم؟ ⚘️⚘️الهم صل علیمحمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭
setin_77 عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 12451 خیلی خوبه ترازت چی قبول شدی؟برای جمع بندی چی کار کنم؟ من دیگه تموم دارم میکنمببین فقط آزمون بزن و متن خوانی کن زیست وشیمی رو همین اصلا نترس که درصدم ۱۰ شد بدون توجه به اینا فقط سوال حل کناین چند روز رو قشنگ صد خودتو بذار در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️
skotmn عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 474 من کنکوریم به تراز نیست نباید به اون توجه کرد خیلیا کلید میزنن درصدت بابد بالا باشه پسرم🤷♂️ میمون قشنگم رو چشم نزنین 😅