2777
2789
عنوان

چادر ام

214 بازدید | 26 پست

من مجردیم خیلی باحجاب بودم خانواده ام اینطوری بود کلا. داداشم رو این مسئله حساس بود بابام همینطور ولی جدای از اونا خودم با چادرم حال میکردم خیلی مانتویی کم بود اون زمانا.. الان که متاهلم دلم میخاد چادر نپوشم ولی همسرم خیلی براش مهمه خونواده ام کلا این موضوع براشون مهم نیست. داداشم و بابم کلا عادی شدن حتی دیشب داداشم به مامانم میگفت من نمیزارم دیگه چادربپوشی همین مانتوها خوشکلترت میکنه زنداداشمم که مانتو کوتاه میپوشه با موتور و اینا بیرون میبینمش حس میکنم از نظر اونا دارم مسخره میشم ولی همسرم خیلی مخالفه مانتویی شدنمه حتی عبا میگه نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فاز داداشت چه عوض شده واسه تو شاخ بوده واسه زنش موش 😂نکن دختر بخاطر حرف نه شوهرت ن خونوادت کاری نکن ...

ببخداا..اقوام زنش همه بی چادرن حالا به مادرمم گیر داده نباید سر کنی.. دیشب زنداداشم داشت به مامانم میگفت اگه چادر بپوشین من قایم میکنم دیگه نبینیش.. من این وسط حالم بد شد گفتم الان من میپوشم مگه چمه

اتفاقا اگر مانتو بپوشی ، جذاب تری

هر چی کوتاه تر ،جذاب تر

اما برکت از زندگیت می‌ره...

قانون خدا ، قطعا اجراشدنش سخت تر هست ولی برکتش بیشتر

هرکسی دیدی از حجاب فاصله گرفت و امروزی تر شد ، بدون صدها برابر برکت بیشتر از زندگیش رفته..

حجاب یعنی خاصی و تو بغل خدایی

می‌دونم گاهی از حرف و رفتار دیگران دلسرد میشی،اما این خاصیت آدم های هست که با خدا هستن

همیشه در طول تاریخ تنها بودن ولی باید از جمع جدا نباشی،بلکه قوی باشی و اثر گذار

دنیای بی ارزش،ارزش اینو نداره که از قوانین خالقت دوری کنی

قطعا خداوند بهتر می‌دونه صلاحمون چیه که دستور به حجاب داده

آفرین به همسرت که اینقدر راهش مشخص هست و غیرتمند هست تو این دوره و زمونه

میتونی چادری خوش پوش باشی 

ولی بطور جدی این رو بهت تذکر میکردم هرکسی از حجاب فاصله گرفت حال خوب و خیر از زندگیش کم کم به همون نسبت می‌ره

اولش فقط جذابه

و اینکه به آخر و عاقبت نگاه کن

که یه مامان محجبه و با درایت، بچه های خوش عاقبت خدا روزیش می‌کنه انشالله 

البته اگر از روی علم و عشق و علاقه ، دین ورزی کنی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
برای چی میخوای زندگیتو تلخ کنی اخه اون تو رو چادری دیده باهات ازدواج کرده حق داره خوب

دیشب رفتیم عبا بخریم گفت اگه بخری من فقط کربلا رفتنی میزارم بپوشی من دوست ندارم با اون وضع با موتور بریم جایی گفتم من اگه بلوز شلواری بودم چیکار میخواستی بونی گفت نگاه به اینو اون نکن مادرم اینا رو میگفت..

ببخداا..اقوام زنش همه بی چادرن حالا به مادرمم گیر داده نباید سر کنی.. دیشب زنداداشم داشت به مامانم م ...

وای زنداداشت چه حقی داره اخه ک اینطوری حرف میزنه مامانت چرا وا میده 🤯

❤️‍🩹
چطوری.. من خیلی زیاد تاثیر میگیرم.همسرمم کامل مخالفه دلم میخاد لج کنم

خب خیلی مطالعه کن راجع به اینکه پوشش و حجاب برای چی خوبه.. به نظرم درست میگین که نمیتونین بدون دلیل گوش بدین... یه چیزی را اطمینان داشته باش وقتی خدا امری را واجب می‌کنه حتماً دلیل داره و لازمه ما کورکورانه نپذیریم و دنبال دلایل برویم خود خداوند فرمودند

دیشب رفتیم عبا بخریم گفت اگه بخری من فقط کربلا رفتنی میزارم بپوشی من دوست ندارم با اون وضع با موتور ...

راست گفته عزیزم من کلا حقو ب مرد نمیدم ولی اینجا حق با همسرته شما تبدیل ب یه ادم دهن بین شدی ک اعتماد ب نفسِ پای چادرت وایسادنو نداری الان اینجوری دیده میشی

با احترام البته اسی جون 

❤️‍🩹
ببخداا..اقوام زنش همه بی چادرن حالا به مادرمم گیر داده نباید سر کنی.. دیشب زنداداشم داشت به مامانم م ...

با مامانت صحبت کن

و براش توضیح بده 

رک و راست در مورد حجاب با زنداداشت صحبت کنید

و اینکه حق ندارن در مورد مسائل شخصیتون در این حد دخالت کنن

این روش زندگی شماست که صد البته بهتر از اوناست

منتهی شما بنظرم تاثیرگذار نیستید و شخصیتا تاثیر پذیرید و نمی‌تونید از عقاید تون دفاع کنید

اینو در خودت تقویت کن

روایت داریم تو آخرالزمان هر کسی رو میبینی،بعد یه مدت که میبینیم از دین و ایمانش کم شده

به این معنی مثلا  حجابش کم شده، وما تو این دایره نباشیم.

من آدم های مسن رو میبینم که چادر رو که کنار گذاشتن که هیچ، مانتوهای کوتاه و کاملا بد یا بی حجاب شدن

خیلییی اذیت میشم و همیشه دعاشون میکنم

چجوریع غیر مذهبیا اینقدر بتونن رو ما تاثیر بذارن و ما بخواهیم از حجاب برتر مون خجالت بکشیم؟

اگر تاثیر نمیتونی بذاری ارتباطتت رو باهاشون کم کن.

در عوض با خانواده همسرت یا دوستای محجبه ت بیشتر وقت بگذرون دات قرص تر شه

دنیا نقده آخرت نسیه

تاثیرش رو در طول زمان میبینی 

سال ها بعد مشکلات ناشی از بی حجابی رو در زندگی داداشت خواهی دید که البته دعا میکنیم عاقبت بخیر بشن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.