2777
2789
عنوان

بچه داری

66 بازدید | 6 پست

از شب بیداری خسته شدم دلم گرفته ناشکری نمیکنم اما گاهی میگم کاش بچه دار نمی‌شدم حس میکنم دیگ روزای خوبم تموم شدن حالم اصلا خوب نیس۴۰ روزه شبا کلا یکساعتم نمی‌خوایم حالت تهوع گرفتم یعنی روزای خوبم برمیگردن؟

اره گلم برمیگردن منم تو همین حالتم تازه با دوتا بچه همه چی سخت تره‌ این روزاهم میگذره

بخدا حس میکنم دیگه هیچی مثل قبل نمیشه دلم برای یه بیرون رفتن تنگ شده برای خلوت کردن با شوهرم برای همه چیزای قبل دلتنگم با اینکه شوهرم بهم خیلی توجه میکنه اما حس میکنم دیگه رابطم مثل قبل نمیشه دیوونه شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط منم الان مث شماس من بچم شش روزه دنیا اومده شبا اصلا نمیخوابه من یه بچه دیگه هم دارم ببین شرایط ...

با وجود بچه بازم به آدم خوشمیگذره،بازم رابطه دوتایی مثل قبل گرم میشه؟

با وجود بچه بازم به آدم خوشمیگذره،بازم رابطه دوتایی مثل قبل گرم میشه؟

اره عزیزم منم اون موقه که بچه اولم دنیا اومده مث شما شب و روزگریه میکردم که منو شوهرم فاصله افتاده بینمون مث قبل نیستیم ولی کم کم همه چی رو به راه شد و مث اول شدیم