2777
2789
عنوان

درجواب این سوال پسرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 44 پست
بهش بگو مامان مگه ما کفتریم؟اصلا ماشبین اونا نیستیم نه بال داریم نه پر پی ما تخم نمیزاریم

باید یجور خلاصه و مفید بگم اندام جنسی آقایون این شکلی ینی همین میخوام یجوری بگم که بیشتر کنجکاوی نکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من بعد اون سوال پسرم یه دوره تربیت جنسی شرکت کردم جواب این سوالات هست . کانالش تو ایتاست

تواینستام یه چنتا پیج در این مورد فالو دارم ولی دوره هاشون واقعا گرون بود شما چقدر هزینه کردی برای دوره 

دور از جونتمی‌دونم درکت میکنم دختردایی من سه سالشه بخدا از منی که بیست سالمه بیشتر می‌دونه همه رو گو ...

من اصلا روم نمیشد سوال بپرسم از مامانم 

یه اخلاقی که داره یه چیزی میفهمه میخواد براهمه توضیح بده😬دیگ من هرجا برم چشم ازش بردارم این دیگ شروع میکنه براهمین نمیشه خیلی براش توضیح بدم باز این میخواد باهمه شفاف سازی کنه

بنظرم ی جای کار میلنگه!بچه نمیدونه کفترا تخم ندارن...بلکه تخم میزارن...؟؟؟؟؟!!!!!تفکر زیاد کارآگاهان ...

چنتا کفتر داره که تخم گزاشتن تاقبل اینک تخم کفترتش باز بشن توپ های کوچولو پینگ پونگ داره رفت بود آورده بود روشون نشسته بود تا باز بشن😁

نه دیگ اینو تشخیص نمیده 

من اصلا روم نمیشد سوال بپرسم از مامانم یه اخلاقی که داره یه چیزی میفهمه میخواد براهمه توضیح بده😬دیگ ...

آخی عزیزم بچه ن دیگه

باورت میشه من یکی از فوبیاهام برای ازدواج همین بچه س همش میگم من چجوری تربیتش کنم و مراقبش باشم جلوی بقیه حرف ناجور نزنه

دخترداییم هم اینجوریه همین میرسه به هر کسی همه چیو با جزییات کامل تعریف میکنه 

چرا میخوای بپیچونی ؟ خیلی عادی انگار داره می‌پرسه دست و پام چرا بند داره جوابشو بده اینطوری بپیچونی ...

اره خودمم دنبال یه جواب اینجوری بودم ساده و خلاصه واینکه دروغ و کلک نباشه،چون میدونم سال دیگ که بره مهد و بعد مدرسه حتما خودش میفهمه و دیگ به من و جوابایی که میدم اعتماد نمیکنه

همین و میگم امیدوارم که جلوتر نره 

احتمالا اصطلاح تخم رو از کسی شنیده وگرنه بچه نمیاد بگه تخم دارم...بعدشم بگو مامان جان اونا غده ان که ...

نه از کسی نشنیده پسرم کلا بیرون نمیره تو کوچه برا بازی و...من و باباش و اطرافیان هم از اینجور حرفا نمی‌زنیم 

این خودش رو داره با کفتراش مقایسه میکنه 

الهی عزیزم بهش بگو پرنده ها تخم گذارند بعضی خزنده ها مثل مارکتاب های حیوان شناسی اینا واسش بگیر شای ...

براش توضیح دادم اینارو آره کلا به حیوونا علاقه زیادی داره

فعلا که یکی از دوستان راهنمایی کردن گفتن دروغ نگو وعلمی براش توضیح بده ،خداروشکر جواب داد و دیگ چیزی نپرسید😅