2777
2789
عنوان

درجواب این سوال پسرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 44 پست
چرا بچه ها انقدر هوشیار شدن😂من بیست سالمه هنوز بدنمو کامل نشناختم😂

والا به خدادیگ بعضی وقتا واقعا میمونم چی بگم

چن وقت پیش گیر داد بود گاو و گوسفندا چجوری زایمان میکنن اونام میرن بیمارستان😄موندم چه گلی بگیرم به سرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا به خدادیگ بعضی وقتا واقعا میمونم چی بگمچن وقت پیش گیر داد بود گاو و گوسفندا چجوری زایمان میکنن ...

ببین من بعد اون سوال پسرم یه دوره تربیت جنسی شرکت کردم جواب این سوالات هست . کانالش تو ایتاست

بگو عزیزم کفترا که انسان نیستن. با ادما فرق دارن

اخه چنتا کفتر داره بالای پشت بوم اونا تخم گزاشتن و تخماشون باز شده و جوجه دارن اینم منتظر ببین کی قرار جوجه دربیاد😅

والا به خدادیگ بعضی وقتا واقعا میمونم چی بگمچن وقت پیش گیر داد بود گاو و گوسفندا چجوری زایمان میکنن ...

دور از جونت

می‌دونم درکت میکنم دختردایی من سه سالشه بخدا از منی که بیست سالمه بیشتر می‌دونه همه رو گول میزنه ماشالا نسل جدید زرنگن و ذهنشون فعاله

اونوقت ما بچه بودیم نمی تونستیم حرف بزنیم

پسر منم ۴سال و نیمشهتو این فازها نبود تا اولین سؤالش رو پرسید. موقعی که رفت دستشویی با انگشت اشاره د ...

پسرمنم میپرسه همش و واقعا جواب دادن سخته و اینک قانع بشن و دیگ نپرسن

چرا میخوای بپیچونی ؟ خیلی عادی انگار داره می‌پرسه دست و پام چرا بند داره جوابشو بده اینطوری بپیچونی دو روز دیگه توی مدرسه بچه های گوشی به دست یه جوری به جات بهش اطلاعات میدن که میگی کاش خودم درستشو گفته بودم که کنجکاوی شو از دوستاش نپرسه اطلاعات سمی به خورد بچه م نمیدادن 

بگو اینا تخم جوجه نیست ، این دو تا کیسه که پایین اندام تناسلیت داری اسمشون بیضه هست همین رو بگو تمام 

هر سوالی که پرسید سعی کن کودکانه نگاه کنی و علمی حرف بزنی ، زبان علم همیشه صادقانه ست و بدون بوی جنسی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

احتمالا اصطلاح تخم رو از کسی شنیده وگرنه بچه نمیاد بگه تخم دارم...

بعدشم بگو مامان جان اونا غده ان که وظیفه تولید ادرار رو دارن که بتونی مایع اصافی بدنتو دفع کنی ...