2777
2789
عنوان

سر مامانش شدید دعوا کردیم😑 اسکرین

1169 بازدید | 56 پست

وایییی من اصلا تو خودم نیستم 

دم کنکور انقد خوندم حالم داره بهم میخوره 

مامانش یه سفر زیارتی رفت دم عید منم که عید خودمو خفه کردم فک کنم روهم کل عید ۱۰ ساعت استراحت کرده یاشم

حالا مامانش میگفت من رفتم اومدم یه زنگ نزده و،... حالا تولد منم از شانس ۲ ۳ روز قبل بود و چون هزسال من تبریک میگم اصلا فکر نمیکردم بخواد عوض عوض کنه زنگ نزنه 

هرچی منتظر شدم مامانش زنگ بزنه اصلااااا

الان بهش گفتم چرا میتونی به من یگی زنگ بزنم به مامانت نمیتونی بگی دعوامون شد😭

۳ سال بیشتر باهمیم خانوادشم از اول در جریان گذاشت رفتیم بیرون باهم و اینا 

ینی بحث ۲ ۳ ماه نیست

به نظرتون مقصر کیه😭

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

مادرشوهرت بايد گذشت ميكردم بنظرم و زنگ ميزد بهت و تبريك ميگفت. چون به هرحال بزرگتره. 

ولي خب تو هم ميتونستي يه زنگ بزني ديگه. مگه چقدر وقتت رو ميگرفت. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرت بايد گذشت ميكردم بنظرم و زنگ ميزد بهت و تبريك ميگفت. چون به هرحال بزرگتره. ولي خب تو هم مي ...

والا هر سری از من ناراحت میشه سر هرچی منم کشش ندارم دیگه 

سال قبلم ناراحت شده بود زنگ زوم گفنم شما بزرگترید من دارم درس میخونم بازم تکرار شد واقعا عصبی شدم

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
وقتی تو زنگ نزدی خب انتظارتو کم کن

خب من  بدبخت کنکور دارم حالم بده درگیرم ایشون چی

والا هر سری از من ناراحت میشه سر هرچی منم کشش ندارم دیگه سال قبلم ناراحت شده بود زنگ زوم گفنم شما بز ...

چي بگم والا. 

راستش واسه خودم طبيعي و عادي نيست كه بگم نتميتونم زنگ بزنم. واسه همين نميتونم خوب دركتون كنم. 

البته جسارت نميكنما. از طرفي هم كلا كنكوري هارو درك نميكنم. كه ميگن وقت نداريم و اينا. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

هنوز که زنش نیسی که مامانش توقع داری زنگ بزنی ولش کن رو نده من بعده هفت سال تازه فهمیدم که اگه بهشون ...

اصلا توقع داره هیچی میاد پسرشم پر میکنه 

من حتما زنگ میزنم این قضیه رو روشن میکنم تکلیفش رو

باباش فتقشو عمل کرده بود من زنگ نزدم قهر کرده بود باهام

شوهر چیته تو این سنعقل نداری؟ بشین درستو بخون برو دانشگاه یه کاره ای شو بعد بفکر شوهر بیفت

وای شوهر چی

انقد خوندم فک کنم امسال نتیجه بگیرم ولی دیگه خدا مارو سر راه هم گذاشت دیگه