2777
2789
عنوان

کسی تعبیرخواب بلده بیاد

67 بازدید | 12 پست

خواب دیدم گوشی دستمه عشق سابقم پیام داده بهم.بعد بهش میگفتم عیدی بده میگفت نمیتونم.دیشبم دیدم گوشی دستمه بهم میگه همه عکساتو نگه داشتم تعبیرش چیه؟

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق سابقت فراموشت نکرده و خاطراتتو تو ذهنش نگه داشته ،،، شمام منتظر یه عکس العملی از طرفش اما اون فعلا اقدام نمیکنه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
ی خوابم دیدم بگم تعبیر میکنی

بگو

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
بگو

اینی ک گفتی خیلی درست بود.میشه اینم تعبیرکنی.من متاهل هستم قبلا نامزد داشتم جدا شدم‌خواب دیدم اومد یهو خونمون باهم رابطه جنسی برقرار کردیم یهو فهمیدم شوهرم داره میاد اونم لخت بود فرار کرد رفت بالا پشت بوم شوهرم فهمید ب من گفت من میبخشمت.تعبیرش بگو ممنون

اینی ک گفتی خیلی درست بود.میشه اینم تعبیرکنی.من متاهل هستم قبلا نامزد داشتم جدا شدم‌خواب دیدم اومد ی ...

همون قدری که شما بهش فکر می‌کنی اونم متقابلاً به شما فکر کرده ، همسرتم میدونه دلت پیش اونه اما واسش مهم نیست

همون قدری که شما بهش فکر می‌کنی اونم متقابلاً به شما فکر کرده ، همسرتم میدونه دلت پیش اونه اما واسش ...

من خوابشو خیلی میبینم فقط با گوشی پیام داده بهم خسته شدم خودمم

من خوابشو خیلی میبینم فقط با گوشی پیام داده بهم خسته شدم خودمم

جسارت نباشه ،اما وقتی نه شرایط نه موقعیت داشتن این آقا رو داری چرا بهش فکر می‌کنی ،همه چی از گور همی فکر و خیال بافی شروع میشه ،، کلا دور شو از هر لحاظ 

جسارت نباشه ،اما وقتی نه شرایط نه موقعیت داشتن این آقا رو داری چرا بهش فکر می‌کنی ،همه چی از گور همی ...

سلام خوب هستید ببخشید میشه منم یه سوال بپرسم در حد راهنمایی بگید 

یه اقایی بود تو فامیل بعد یه بار بحث خواستگاری پیش اومد اون موقع قبول نکرد پدربزرگم گذشت و اینا هی رفتن اومدن منم بیخیال شدم .ولی چند وقته اقا رو همینجوری میبینم اتفاقی به نظرت حکمتی داره؟

سلام خوب هستید ببخشید میشه منم یه سوال بپرسم در حد راهنمایی بگید یه اقایی بود تو فامیل بعد یه بار بح ...

سلام عزیزم ،، نمی‌دونم گل ،آخه من فقط یکم تعبیر بلدم ،، حس ششم و در این حد که اینجا واسش تاپیک میزنن جدی نگیر ،معمولا اینجور آدما تعدادشون کمه و اینکه استعدادشونو به هر کسی نمیگن