2777
2789

بچها تک شعله مون رو برده بودن واسه پرسه غذا درست کردن

بعدش امروز دو تا دختر همون مرحوم و نوه هاش اومدن و یکی از دختر های همون مرحوم فکر هشت نه سالش میشد تک شعله رو آوردن ... بعدش به گفتم رفتین در حیاط ببنید 

بقیه رفتن جلو هیچی نگفتن این دختر کوچولو آخر بود گفتم در ببند با اعصبانیت نگام کرد گفت خب شنیدم کر که نیستم😐😐 خواستم بگم خدا بهت اصلا اخلاق نداده ،،یهو گفتم نه ولش این عذادار باباشه گناه داره هیچی نگفتم .

ولی از وقتی رفته فکرم پیششه دلم واقعاااا براش سوخت .... لباس کهنه تنش بود اصلا نمیتونست راه بره توان راه رفتن نداشت خیلییی دلم برای سوخت🖤🖤 دعا کنید برا پدرش و رفتگان من ... دعا کنید خدا صبر بده بهشون

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ی در بود نهایت پشت سرش میبستی دیگه😀😀

آخه حیاط مون بزرگه از خواب بیدار شدم حوصله نداشتم برم ببندم 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
آفرین عزیزم تبریگ میگم بهت بابت فهم و شعورت خدا همه امواتو رحمت کنت

فدات شم مرسیییی 

الهی آمین خدا رفته گلم شما رو هم بیامرزتش