2777
2789

من گربه ام در طول روز تو خونه آزاد میگرده شبا موقع خواب میبرمش تو اتاق و اونجا میخوابه درو میبندم چون میترسم تو خونه جاهای بلند بره چیزی بندازه رو خودش 

خودمم تو پذیرایی میخوابم یعنی اتاقمو دادم به گربه ام 😅

وقتی کوچولو بود با هم میخوابیدیم بعد شلوغ شد نصف شب میپرید روم مجبور شدم بیرون بخوابم 

مامانم همش بهم عذاب وجدان میده که درو نبند گناه داره اونجا تنها بمونه بذار هر وقت میخواد بیاد بیرون اینم بگم مامانم اول شرط کرده بود فقط باید تو اتاق خودت بمونه حق نداره بیاد جاهای دیگه الان دو دقیقه دلش نمیاد تو اتاق بمونه من خودمم عذاب وجدان میگیرم ولی خب چیکار کنم چون شبا 4 بیدار میشه تو اتاق راحته بازی میکنه پشت پنجره میشینه 

گربه های شما کجا میخوابن 

من کنار تختم یه جا برا گربم هستاونم تخت داره😂🤦🏻‍♀️ولی اکثرا میاد تو بغل من یا شوهرممعمولا گربم می ...

گربه منم جای مخصوص داره ولی همه جا میخوابه الا اونجا یه شب تو کتابخونه می‌خوابه یه شب رو تخت یه شب روی میز جای مشخصی نداره 

راستی سگ و گربه با هم کنار میان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گربه منم جای مخصوص داره ولی همه جا میخوابه الا اونجا یه شب تو کتابخونه می‌خوابه یه شب رو تخت یه شب ر ...

آره اوکین

من سگم دوبرمنه خیلی گندس ولی مشکلی با گربم نداره

خیلی بازی میکنن با هم

کاربری مال ۲ نفره🦥
کار خوبی میکنه برای خودش بهتره گربه حمایتی دارم بیرونن تو حیات خونمون منم میخوام گربه بیارم خونه، نگ ...

مسوولیت زیادی نداره انصافا فقط غذاشو بدی خاکشو تمیز کنی کاری باهات نداره اینقدر دوست داشتنیه 

مسوولیت زیادی نداره انصافا فقط غذاشو بدی خاکشو تمیز کنی کاری باهات نداره اینقدر دوست داشتنیه

موهاش چقد میریزه؟؟  

نژاد گربت چیه؟؟ 

اخه این گربه های بیرون که حمایتشون میکنم خیلی سروصدا میکنن دنبالم راه میوفتن 

میترسم یه وروجک تو خونه همش دنبالم راه بیوفته جیغ جیغ کنه، خودم مشکل ندارم خونواده گیر ندن

آره اوکینمن سگم دوبرمنه خیلی گندس ولی مشکلی با گربم ندارهخیلی بازی میکنن با هم

من همیشه دوست دارم سگ هم داشته باشم ولی فکر میکردم با گربه کنار نیاد البته فعلا از نظر مالی نمیتونم هر دو رو نمیتونم ساپورت کنم اگه شرایطم بهتر بشه خیلی دوست دارم واقعا 

من همیشه دوست دارم سگ هم داشته باشم ولی فکر میکردم با گربه کنار نیاد البته فعلا از نظر مالی نمیتونم ...

باید درست تربیت شه خصوصا اگه سگ بزرگ میخوای بگیری

کاربری مال ۲ نفره🦥
موهاش چقد میریزه؟؟ نژاد گربت چیه؟؟ اخه این گربه های بیرون که حمایتشون میکنم خیلی سروصدا میکنن دنبال ...

مال من بریتیش هست مو کوتاهه ریزشش به نسبت بقیه کمتره 

اتفاقا این گربه من اینقدر کم صداس باورت میشه تو حسرت موندیم یه بار میو کنه فقط صبحا که بیدار میشه پشت در چند تا میو میکنه که درو باز کنیم یکیم وقتی خیلی گرسنه باشه 

خیلی گربه مودب و آرومیه نه صدا میکنه نه اذیتی داره 

گربه ماده مون معمولا روی دست یا شک دخترم می خوابه. گربه نرمون، روی تخت پسرم...به ندرت جای دیگه ای می ...

وای دو تا دارین چقدر خوب 😍

من نتونستم پیش گربه ام بخوابم وقتی خیلی کوچولو بود تنها ولش کردم تو اتاق الان همیشه عذاب وجدان دارم