2777
2789
عنوان

کرم خوب برای جای بخیه معرفی کنید

536 بازدید | 67 پست

رفتم داروخونه کرم liesel داد جای بخیه تازس من خیلی بد زخمم جاش میموونه  از طرفی میخوام با توجه به نظراتتون بخرم تا هزینه اضافی نکنم قیمت این کرم ۳۰۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلمم بخوبی تو خوبی؟گوشیم خراب بود تا چپشی بخرم طول کشید چه خبرا گلم؟؟؟

منم طی دوندگی های فراوان بالاخره گفتن مشکل انعقاد خون داری باید اسپرین بخوری و به محض تست مثبت امپول بزنم تا اخرش....یه دکتر گفت دو دوره پریود شو بعد یکیش گفت مشکلی نداره اقدام بکن 

منم موندم هفته ی بعد تخمک گذاریمه چه غلطی بکنم 

منم طی دوندگی های فراوان بالاخره گفتن مشکل انعقاد خون داری باید اسپرین بخوری و به محض تست مثبت امپول ...

صبر کن بنظرم این همه صبر کردیم این دو دوره هم روش  ولی بازم خوبه مشکل مشخص شد حداقل آدم میتونه بفرمایید درمان باشه😘