2777
2789
عنوان

کرم خوب برای جای بخیه معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 67 پست
خودت خوبی؟کامل رفع شده دیگه مشکل ایشالا؟

کامل که من بعد عمل رفتم مطب دکترم گفت رحمت تک شاخ بود ی شاخ کور فرعی داشت  شکلشو برام کشید گفت بارداری خیلی نادری برات اتفاق افتاده  خلاصه من فکر می‌کردم اولمن برنداشته یعنی بعد عملکرد ازش پرسیدم گفت شاخ کور رو برداشتم خوشحال شدم الکی اما تو مطب گفت شاخ کور و لوله راستو برداشته و گفت کلا بود و نبود اون لوله برات فرق نداشت از اول چون متصل به شاخ کور بود من هنوز به شوهرم نگفتم اون روز گفتم بهش شاخ کورو برداشته تو بیمارستان ولی لوله فک می‌کنم هست

هیچی دیگه گفتم یعنی من دیگه باردار نمیشم؟گفت کی همچین حرفی زده گفتم تو نوشته اونایی که تک ساخت یعنی نصف رحم دارن گفت حجم رحمت واقعا خوب بود و نرمال  الکی نت و نخون درمورد لوله هم گفت الکی استرس نداشته باش با این که این لوله از اول کور بوده تو با این یکی لوله باردار شدی و این لوله کاملا سالمه پس میتونی طبیعی باردار بشی هیچی دیگه همین 

سونو نکرد منم گفتم بزار جواب پاتولوژی بگیرم بعد برم پیشش هم اونو نشون بدم هم   سونو کنم که بیمارستان گور به گور شده هر وقت می‌رم میگه حاضر نیست

میترسم آرزوی مادر شدند بگور ببرم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل که من بعد عمل رفتم مطب دکترم گفت رحمت تک شاخ بود ی شاخ کور فرعی داشت شکلشو برام کشید گفت باردا ...

نه عزیزم نگران نباش 

خیلیا با یه لوله هم باردار شدن 

توام که با همون لوله ی سالم باردار شده بودی چون شاخه ی کور فرعی داشته نذاشته خوب پیش بره 

اینبار دیگه مشکلات رحمت حل شده حتما میشه 

اصلا نگران نباش 

نه عزیزم نگران نباش خیلیا با یه لوله هم باردار شدن توام که با همون لوله ی سالم باردار شده بودی چون ش ...

استرس دارم ته دلم شور می‌زنی یکم البته دروغ چرا چند وقته. دیگه کنار فک می‌کنم بهش امیدوارم خدا اینسری بهتر رقم بزنه برام من این همه نگران لوله ای بودم که در واقعیت از اول انگار نبود پس باید شل بگیرم

الهی بگردم درکت می‌کنم ولی همه چیز حل میشه فقط نیاز به زمان داره سرت گرم کن

خدانکنه گلم.امروز میرم پیش یه دکتر دیگه ببینم اون چی میگه

این پریناتولوژیسته یعنی برا بارداری های پر خطر

برم ببینم این چی میگه 

خدانکنه گلم.امروز میرم پیش یه دکتر دیگه ببینم اون چی میگهاین پریناتولوژیسته یعنی برا بارداری های پر ...

همه چی خوب پیش میره مطمئن باش فقط استرسو از خودت دور کن🫀❤️