2777
2789
عنوان

بدترین آبروریزی ک انجام دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 6752 بازدید | 151 پست

بابام ک بنده خدا رقت . داداشم پیشم بود و کمکم کرد. منو ای سی یو بردن.روی تخت به داداشم گفتم اینه بده خودمو ببینم. ازم عکس گرفت نشونم داد. خودمو نمیتونستم تحمل کنم. بعد یه هفته مرخص شدم. ازون به بعد کسی تا سه ماه اینا فک کنم داداشمو بابام باهام حرف نمیزدن. خیلی جو متشنجی بود. کلا خرم خرررر

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

من یه بار زنگ زدم به مامانم با گوشی شوهرم اقا هرچی از دهنم در اومد به مادر شوهرم گفتم هرچی فکرشو کنی.نگو گوشی شوهرم صدا ضبط میکنه هیچی دیگه همه روشنیده بود شوهرم تا چند روز با اخم باهام حرف میزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ورم صورتم مثل همبرگر سیاه شده بود و دون دون. با اون صورت رفتم امتحان فیزیک دادم. مراقب دلش به حالم سوخت گفت درس خوندی؟ گفتم نه. یکم نوشتم ولی قبولم کردن یعنی شدم

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
من یه بار زنگ زدم به مامانم با گوشی شوهرم اقا هرچی از دهنم در اومد به مادر شوهرم گفتم هرچی فکرشو کنی ...

آخییی الهی

خب اخرش خانوادت چیکار کردن باهات؟

نوشتم بیا بخون عزیزم. 

چند سال از این قضیه میگذره

۷ سال عزیزم.

پدرم ۴ سال سرطان داشت فوت شد. 😔

چرا حرف نمیزدن؟

اهل دست به زن نبودن. شکنجه روحی بدترین عذابه. حرف نزدن باهام و سرد بودن

من مینویسم ولی احتمالا پاک میکنم یه بار خانواده شوهرم قرار بود بیان خونمون من هم اصلا حوصلشون رو ندلشتم تو تل گرام برای دوستم دردودل نوشتم کلی بد وبیراه به خانواده شوهرم گفتم یهو دیدم کلا داشتم همه رو برای خواهرشوهرم میفرستادم