2777
2789
عنوان

بدترین آبروریزی ک انجام دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 6752 بازدید | 151 پست
آره این خاطره تو تعریف کرده بودی.یادمه 😂😂😂😂😂

😭

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بدترین ابروریزی من گوزیدن پیش شوهر خاله ام بود که کلی مذهبی بود واخوند بود خدایا ایشالا که نشنیده باشه ولی نمیدونم چرا لبخند زد ینی شنیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟خخخ

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدامسم پرت شد رو لپ استاد 😢یادم میاد میخوام بترکم

وای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شوخی نکنننننننننننننننننننن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

جهنم دیگران هستند.  

یاد این آقای فوتبالیستی افتادم که با دوست دختراش تصادف کرده😁

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

بدترین آبروریزی منم   

که روم ب دیوار

با دوس پسرم ودوستش رفته بودیم خونه عموم

بادخترعموم صمیمی ام

همسنیم

خواستم خیرسرم واس دوس پسرم تولد بگیرم سورپرایزش کنم ک..........

عموم اومد خونه درحالیکه نباید میومد طبق برنامه

و آبروریزی بدی شد

ک هنوزم بعد ۸ سال ب خجالت ب عموم حرف میزنم  

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
بدترین ابروریزی من گوزیدن پیش شوهر خاله ام بود که کلی مذهبی بود واخوند بود خدایا ایشالا که نشنیده با ...

خخخخخ اره

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

من تو تهران تازه  خونه دانشجویی با دوتا از دوستام گرفته بودم. تلفن تو حال بود. زنگ زدم به یکی از دوستام و وقتی تو صحبتام داشتم میگفتم هم خونه ای هام دخترای خوبی اند اما یه کم خل و چلند، یکی شون در اتاقشو محکم باز کرد و ظاهر شد!!! هیچ وقت اونقدر احساس ضایع شدن نکرده بودم.... 

یاد این آقای فوتبالیستی افتادم که با دوست دختراش تصادف کرده😁

کدوم فوتبالیست. واسه مردا مشکلی نیس.دخترا سخته براشون

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
خخخخخ اره

وای ینی شنیده؟؟؟؟خخخخخخخخ

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
صد درصد😂😂😂😂😂😂

یااخدا نه نشنیده استرس گرفتما خخخخ

کدوم فوتبالیست. واسه مردا مشکلی نیس.دخترا سخته براشون

همین اقای استقلالی دیگه..اسمشو نگم چن شب پیش تصادف کرد دوتا پسر بودن سه تا دختر ولی تلویزیون نگف دخترم بوده

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵