2777
2789

خونه مادر شوهرم زندگی میکنم این تو این چند سال چندتا زمین خریده هی ساخته فروخته تا آمدیم یه محله خوب زمین گرفت ۶طبقه پروانه گرفت هر طبقه ۲واحد شروع کرد هرچی پسنداز و ماشین و... بود برا اینجا خرج کرد تا خرخره بردمون لاقرض 

چکم داد به امید فروش ماشین من که طرف کلاه بردار از آب درآمد حالا ۳ماه تو دادگاهم همه چکامون برگشت خورد 

اولین بارش نیست که چندتا زمین تاببینه طلا داریم یا ماشین میفروشه خرج می‌کنه دوباره اون خونه را  میفروشه که یه محله بالاتر بره 

به خدا یه بار با بچه کوچیک ۵سال بدون ماشین 

دیشب دیگه عصابم خورد بود توپیدم بش گفتم بدم میاد ازت پیشت آرامش ندارم آنقدر خودت درگیر کردی نمی‌بینی پیر شدی شبیه پیر مردهایی دیگه دوست ندارم کنارت راه برم برو از این خونه بدون تو راحت زندگی میکنیم ....منم عصبی بودم ظرف دو سه تا شکوندم درا راا می کوبیدم بهم 

آخرم برادر شوهرم آمد پایین

گفت چخبره🤕🤧

حالا عذاب وجدان دارم شدید حس میکنم دلش خیلی شکسته 😪 نمی‌دونم کارم درست بوده یا ن 

از یه لحاظ سود کردیم ولی آرامش و زندگی و.. ازبین رفته انگار. عقده ماشین موند به دلم تازه برام خریده بود تقریبا یکسال بود😭😭 

نمی‌دونم بید حق با کیه چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داشتی ولی بهتر بود محترمانه میگفتی ، تند رفتی

ایشالا همسرت حرص زدنو بزار کنار خوش باشین باهم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

اخی دلم براش سوخت هیچوقت اینطوری نگو بهش درسته آدم عصبیه هرچی به دهنش بیاد میگه ولی اون با خودش بعده ...

نیاز به دلسوزی نداره ادم اینهمه ملک داشته باشه خونه مادرش زندگی کنه؟ ماشین نداشته باشه؟

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
ن فقط گفت من پشتم به تو گرمه اینطور نگو هی گفت نگو بعدم داداشش آمد پیش داداشش یه حالت بغض گفت هرچی ا ...

اخی🥲

معذرت خواهی کن ازش و بگو که عصبی بودم یه چیزی گفتم بغلش کن گناه دارن مردا واقعا

به نظر حق با توعه... مگه آدم چقدر زنده است که اونم به حرص و جوش و هی حرص مال دنیا بره؟؟؟

آدم میدونه ۴ صباح دیگه آیا زنده میمونه که از پولش لذت ببره یا نه

ب نظر ب یک درجه معقول از رفاه ک رسیدین دیگه حرص زدن عاقلانه نیس

باید تلاشش کنه پول ب دست بیاره و صرف رفاه بشه بقیش

سفر؛ خوراک خوب؛ ماشین خوب و تمام

محترمانه گفتم نشده که نشد

باز خوب شد محترمانه گفتی 😬من اگه این حرفا رو میزدم میگفت مشکل داری به سلامت تا عمر داشت هم کینه میکرد میگفت دیگه با من نگرد جایی نمیبرد واقعا . تقریبا کار شوهر منم مشابه شوهر شماست البته من مستاجرم و خونه مادرشوهر نیستم ماشین هم یه ماشین داغون واسه کارشه ولی زمین میگیره و میسازه تا بیام یه حرفی هم بزنم میگه اینهمه کار میکنم واسه اینده بچه ها رفاه شما دیگه نمیبینی