2777
2789

تا حالا شده یه شب شوهرتون خونه تنها بخوابه شما جایی دیگه بخوابید مثلا خونه مامانتون يا خواهرتون یا داداشتون یا دوستاتون؟ 

البته غیر حالت اضطرار منظورمه.... همینجوری تفریحی شوهرتون خونه تنها بخوابه، شما یه جا دیگه. 

نامزدم میگه نه نمیشه، گفت میتونی تا شب بمونی اما شب دیگه میام میبرمت یا میگه یا باهم میخوابیم یا توهم خابت نبرد میام پیشت تا خابم بره 

گفتم شاید من خابم نبره آخه اون عادت داره ده بخوابه من یک دو 

خب اینجوری ازدواج کردیم چه کنیم؟

نمیشه که هر شب من بخوام تلویزیون ببینم تا دو شب بعد اون هر شب باید رو مبل خابش ببره 

یا اونم میگه نمیشه شب جایی بخوابه. 

بنظرتون منطقیه حرفش؟؟ 

برا شما شده خونه مامان بخوابین شوهر تنها؟ تو ماموریت و اینها رو نمیگم وقتایی خونه اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه .شما دوست داری یه روز تو خونه تنها باشی شوهرت بره تفریحی پیش مامانش بخوابه من نه والا 

بعدم بعد ازدواج هردو خوابتون تنظیم میشه باهم بعدم بچه میاد و...دیگه کلا ازبیخ ....‌تو برنامه هاتون

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

میگم آیا شده تاحالا وقتی شوهرتون خونه باشه شما برید خونه یکی دیگه بخوابید؟همینجوری بدون دلیل مثلا شب ...

اره شده ولیفقط خونه ی مامانماونم به خاطراینکه شوهرم تنانیست ماباخانوادش زندگی میکنیم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
سطح دغدغه اولاشه خواهر، بعدش چشم دیدن همو ندارین😂

بابا اون خیلی پیاز داغش زیاد کرده من ترسیدم خب من نمیخام تا صپ عین کنه بهم بچسبه 

اینجور که این گفت یه لحظه ترسیدم. 

آخه من نمیدونستم ساعت خابش 10 هست 

این مدت ساعت 12 1 می‌خوابید بعد تازه امشب فهمیدم ساعت خابش ده هست بخاطر من تا یک بیدار میموند در صورتی من اصن ازش نخاستم بیدار بمونه، فک کردم ساعت خابش همینه. 

گفت بخاطر تو بیدار میموندم. 

حالا من خاسم 2 3 بخابم... میگه باهم میخابیم 😐

آره من بعضی وقتا میرم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نه .شما دوست داری یه روز تو خونه تنها باشی شوهرت بره تفریحی پیش مامانش بخوابه من نه والا بعدم بعد از ...

من شبا خابم نمیره مگه با قرص خاب کلا من آدم شب ام، شب ها سرحالم سر زنده ام. 

اون ده ساعت خوابشه ☹️☹️

جدی تنظیم میشه؟ منم ساعت ده بخابم 

برام بالایی میخونه خابم بره😐😑 

من فک نمیکردم ده می‌خوابه چون این مدت تا 12 1 بیدار میموند منم ازش نخاسم امشب فهمیدم گفت بخاطر توع 

شوهرت گیر نمیده اصن؟ ☹️ خوش بحالت من اینجور معلومه داستان داریم

کم پیش میاد مثلا ماهی یکبار 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻