2777
2789
عنوان

تجربه من از ریزش مو

240 بازدید | 19 پست

سلام دوستان. این تایپک رو زدم تا به دوستانی که مشکل مشابه من رو دارن کمکی کنم. من دو سال پیش به خاطر یک رژیم بسیاررر بد و غیر اصولی ، در عرض یک ماه و نیم من ۱۰ کیلو با اینکه اصلا اضافه وزن نداشتم و لاغر هم بودم ، اما کم کردم و فقط یکی از بدبختی هایی که بعدش به سرم اومد ریزش مو بود. خواهش می کنم همه ی کارها رو با تحقیق و اصولی پیش برید و خودسرانه عمل نکنید. متاسفانه به خاطر تاثیراتی که  فضای مجازی روی من گذاشته بود، این بلا رو سر خودم آوردم و بگم که بعد از دو سال ، بدنم خوب شده اما فوق العاده بدنم حساس شده و با کوچیک ترین تغییری در روتین و سبک زندگیم بدنم بهم میریزه. من ریزش موی خیلی شدیدی گرفتم که به عمرم تجربه نکرده بودم. تا اینکه دیدم دارم واقعا از بین میرم که تصمیم گرفتم برگردم اما خیلییی سخت بود. اگر هم واقعا نیاز هست که رژیم بگیرید حداقل غیراصولی و اینکه حساس نشید. اصلا و به هیچ عنوان کالری شماری نکنید که بدجوری حساستون می کنه و اصلا از غذا خوردن لذت نمی برید. چون همش هی مدام با خودتون کالری غذا ها رو حساب می کنید. کلیییی مکمل خوردم که تازه بعد از ۵ ماه ریزشم بهتر شد. من ریزش هورمونی و ارثی ندارم … اما به خاطر تجویز اشتباه و بد دکتر، من شروع به مصرف ماینکسیدیل ۲ درصد زدم. ماینکسیدیل رو دوستان به هیچ عنوان قطع نکنید که مثل چی ریزش مو می گیرید و ببخشید اما به غلط کردن میوفتید😂 حتی تغییر دز هم ندید. هیچ فرقی نمی کنه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماینوکسیدیل کم کم بزار کنار یکدفعه قطع نکن هر دو ماه یک مارک ویتامین بخور هر دوماه برنده قرص عوض کن چون بدن عادت می کنه بیوتین ب پانتین بایر خوبه هیرویت فولیکوژن یونی زینک پیل فود هم خوبن

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
ماینوکسیدیل کم کم بزار کنار یکدفعه قطع نکن هر دو ماه یک مارک ویتامین بخور هر دوماه برنده قرص عوض کن ...

آمپول بیوتین ب پانتین

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

منم فقط چن قاشق برنج کم کردم کلا سه کیلو لاغر شدم الان یه ساله موهام داره میریزه هیچی برام نمونده سفید هم شدن 

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.
خوب دیگه چیکار کردی لطفا همشو بگو

من عزیزم دیگه هر روز مکمل می خورم. من تا الان مکمل هیرویت، سیستین ب۶، پرفکتیل اورجینال، هیرونیک، آپتی وومن..😂🤦🏻‍♀️ رو استفاده کردم. بنظرم سیستین ب۶ و پرفکتیل خوب بودن … هیرونیک هم خیلی موها رو ضخیم می کنه به خاطر دز بالای ویتامین ب ۷. اما می گم چون دز بقیه ی ویتامین هاش زیاده بنظرم اگر کمبود دارید بخورید. ولی خب من که ۶ ماه خوردم هیچچچچ تاثیری در ریزش موهام ندیدم

من عزیزم دیگه هر روز مکمل می خورم. من تا الان مکمل هیرویت، سیستین ب۶، پرفکتیل اورجینال، هیرونیک، آپت ...

میشه منم راهنمایی کنی من مکمل پریورین خریدم و آمپول بیوتین اینا حالا نمی‌دونم باید چه جوری استفاده منم و می بزنم به نظرت خوبه ؟ اصلا نمی‌دونم اصل هست یا نه تو میشناسی

منم همینکارو کرده بودمچه مکملایی رو چه دوزی میخوردی؟هورمونات بهم نریخت؟

سلام عزیزم. نه مشکل هورمونی خداروشکرررر پیدا نکردم. تیروییدم در آزمایش نرمال بود. اما قاعدگیم بهم ریخت🤦🏻‍♀️ باورت میشه من بعد از دو سال ، تازه ۸ ماهه که خوب شدم؟؟ اسم دقیق دو هورمون قاعدگی رو نمی دونم راستش ، اما به شدت به خاطر این رژیم لعنتی ، سطح این دو هورمون کم شده بود و دیواره ی رحمم خیلی نازک شده بود 

منم فقط چن قاشق برنج کم کردم کلا سه کیلو لاغر شدم الان یه ساله موهام داره میریزه هیچی برام نمونده سف ...

کلا برنج ویتامین گروه ب رو داره و خب متاسفانه ویتامین های گروه ب برای مو و ریزش مو خیلی خوب هستن اما یک بدی که دارن چون این ویتامین ها محلول در آب هستن، در بدن ذخیره نمیشن. و این یعنی اینکه ما باید روزانه ، به میزان درست و مورد نیاز بدنمون ، این ویتامین ها رو حالا چه از طریق غذا یا مکمل ها تامین کنیم. کلا یه چیزی که هست ، من واقعا نمی فهمم این بلاگرها یا کسانی که رژیم های حذف برنج و نان می گیرن چطورییی از عوارضش به مردم نمیگن ؟؟ متاسفانه در فضای مجازی رژیم گرفتن یک جور کلاس به حساب میاد 🤦🏻‍♀️

میشه منم راهنمایی کنی من مکمل پریورین خریدم و آمپول بیوتین اینا حالا نمی‌دونم باید چه جوری استفاده م ...

من راستش گلم این مکمل شما رو نخریدم. چون داروخانه ها ندارن… من به داروخانه بیشتر اعتماد دارم. آمپول بیوتین و بپانتین رو من یک دوره زدم. اما خیلی تاثیری در ریزش مو نداره واقعا. حداقل برای من و مامانم نداشت… فقط موهام رو ضخیم کردن.. شما عزیزم مشکلتون از چیه؟ اگر کمبود ویتامین دارین ، جواب می گیرین

من راستش گلم این مکمل شما رو نخریدم. چون داروخانه ها ندارن… من به داروخانه بیشتر اعتماد دارم. آمپول ...

من والا موهام خیلی کم شده و پر نیست کف سرم چربه و پایین ماهان خشک به شدت استرسی هم هستم تو موهام انگار شوره و حالت خمیر سفید هست نمی‌دونم چطور توضیح بدم