2777
2789

اصلا یه وضعیه مراقب فرزاندنتون باشید از کوچیکی خودتون همه چیزو بهش یادبدید که مراقب خودشون باشن که بخاطر کنجکاوی نرن دنبالش که این اتفاقا بیوفته دختر ۱۵ساله عادت ماهیانش عقب افتاده با مامانش رفتن سونوگرافی دیدن ۱۸هفته حاملس دکتر نوشته بود صدای قلب بچه رو گذاشتم مامان دختره گفت بزار تا دلش میخواد صدای بچرو بشنوه چون وقتی باباش بفهمه حاملس دیگه خودشم نفس نمیکشه چه برسه بچش هرچقدر شما نگید خجالت بکشید مدرسه هم که بهشون اینچیزارو آموزش نمیدن میرن تو گوشی اینترنت میبینم یا دوست اونم به صورت اشتباه یاد میگیرن وعاقبتشون میشه این دور از جون همه لطفاً از گفتن واقعیت به بچها خجالت نکشید

دقیقا هر دو جنس دختر و پسر باید آگاه باشند من از بچه های بودم که مامانم همه چی زودتر بهم می‌گفت وقتی مدرسه اومد راجب عادت بگه من همه چی بلد بودم واقعا آگاهی لازم و ضروری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

با پنهونکاری قرار نیست بچه تا اخر عمر نفهمه

فقط با گفتنش اگاه تر میشه نمیره سراغ چیزایی که اخر و عاقبتش مشخصه

واقعا خانواده ها کاش بدونن بچه ها از زبون خودشون بشنون و اگاه باشن خیلی بهتره تا اینکه تجربه کنن و کلی تروما هم برا دختر و پسر و خانواده هاشون ایجاد بشه