2777
2789
عنوان

لاغری شدید بعد پرتو درمانی

120 بازدید | 14 پست

سلام.لاغری شدید بعد پرتودرمانی طبیعیه بچه ها؟پدرم ۲۷ جلسه پرتو رفته پوست استخون شده همش اسهال بود خدا چه غلطی بکنم نمیدونم دیگه بریدم خسته شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه میخوام شروع کنم ولی واسه من تو شیمی درمانی وقتی اسهال داشتم مامانم یه قاشق نشاسته میزد تو آب داغ با نبات بهم میداد خیلی خوب بود اول صبح هم پودره خولفه می‌ریخت تو اب جوش یه نبات مینداخت توش درشو نعلبکی میزاشت سرد میشد میخوردم اونم خیلی بهم جون میداد 

من تازه میخوام شروع کنم ولی واسه من تو شیمی درمانی وقتی اسهال داشتم مامانم یه قاشق نشاسته میزد تو آب ...

خدا بهت سلامتی بده ،یعنی نشاسته واب داغ جمع میگنه اسهالو ؟

۳۲سال توده نداشت الان ۵ ساله مبتلاست دوباره قسمت دیگه دراومده .البته جراحیم داشته

پدرم توده روده داشت برداشتیم یماه استراحت بعد شیمی شروع شد قرصای شیمی نخورد ،فقط سه هفته یبار تزریق کرد نگو یه توده دیگه همون محل عملش داره درمیاد ،هیچی بعد ۵ جلسه شیمی البته بدون خوردن قرص هرروزه ،شیمی قطع شد پرتو شروع شد 

الان پوست استخون شده نمیدونم هیچ اثری هم داره یا نه خدا لعنتکنه همه دکترای تاجر بی شرف رو 

پدرم توده روده داشت برداشتیم یماه استراحت بعد شیمی شروع شد قرصای شیمی نخورد ،فقط سه هفته یبار تزریق ...

انشاالله اثرمیکنه برا مادرمن ریه س الان که توده دومی دراومده بعد قرص یکم کوچیک شده خدا بزرگه 

۳۲سال توده نداشت الان ۵ ساله مبتلاست دوباره قسمت دیگه دراومده .البته جراحیم داشته

پدرم توده روده داشت برداشتیم یماه استراحت بعد شیمی شروع شد قرصای شیمی نخورد ،فقط سه هفته یبار تزریق کرد نگو یه توده دیگه همون محل عملش داره درمیاد ،هیچی بعد ۵ جلسه شیمی البته بدون خوردن قرص هرروزه ،شیمی قطع شد پرتو شروع شد 

الان پوست استخون شده نمیدونم هیچ اثری هم داره یا نه خدا لعنتکنه همه دکترای تاجر بی شرف رو