2777
2789
عنوان

اینا تجربس بنظرتون

63 بازدید | 7 پست

میشه راجب این قضیه هم راهنماییم کنین تاپیک قبلیم گفتم رابطه از مقعدوایناو شوهرم واقعا بیخیال بودو من استرس داشتم بااینکه قبلا بهم گفته بود رابطه‌ای نداره اما حین رابطه و شستن خودم خیلی بهم کمک می‌کرد طوری ک انگار ن انگار اولین بارش بوده و همجوره راهنمایی می‌کرد بطور عامیانه کاملا کاربلد بود من چند روز بعد ازش پرسیدم اما گف اینا اطلاعات عمومیه اینا من ۲۰سالمه و شوهرم ۳۲ هیچجوره باورم نمیشه ک اونور آب این ازینکارا نکرده باشه اما خب میگه نکردم🫠

حالا کرده یا نکرده............بیخیال زندگیتو بکن.............تجسس نکن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خب اونکه معلومه کرده ولی خب هیچکی نمیاد بگه کردم 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پی حرفشو باور کن و تخم شک و بد دلی رو تو زندگیت نکار 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

در صمن رابطه از مقعد برای هر دوطر ف مفعول و فاعل بشدت خطر داره.. برای مفعول باعث بی اختیاری مدفوع و اآسیب به دیواره روده و خونریزی میشه. برای فاعل هم انواع میکروب های ی داخل  روده وارد الت تناسلیش میشه و انواع بیمارهای مقاربتی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

این چه حرفیه هرکی بلده واقعا انجام داده؟

پسری ک ۳۲ سالشه و بلده و تا همین چند ماه پیش مجرد بوده 

صد درصد انجام داده 

کسایی ک واقعا پاکن الان بک در صد هزارن  

بله هرکی جزییاتو بلده انجام داده ک بلده

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم