2777
2789

بچه ها باورم نمیشه چند روز دیگه کنکور دارم 😭😭😭روز مرگم نزدیکه 😭خدااااا الهی بمیرم کنکور ندم😭😭 مثل سگ دارم میلرزم قلبم داره تیییر میکشه امروز جامع زدم زیست ۴۸ درصد انقدرررر گریه کردم تمام موهامو کندم تازه زیست نقطه قوتم بود😭😭

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

به جون پدرم من به کلمه برای کنکور نخوندم یه تست نزدم بشم خوردم قسم 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چته تو دختر چرا این همه ما امیدی نکن خدا کمکت می‌کنه انشالله موفق شی🎀🌷۱۹۱ ادرکنی برات فرستادم خدایا کمکت کنه

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

یعنی واقعا نمیدونی ازمون سنجش ممکنه بعضیاش زیادی سخت باشه؟؟؟ 

کنکور اسون تر

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ناراحت نباش

همیشه آخرین آزمونی که میدی ممکنه بر اثر استرس و فشار درصدا بیاد پایین

داداش من زیست شناسی رو آزمون آخر 20 درصد زده بود در حالی که تو طول سال زیر 70 نداشت. سر جلسه 53 زد

البته ایشون 402 کنکور داده بود

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"
وا چته تو دختر چرا این همه ما امیدی نکن خدا کمکت می‌کنه انشالله موفق شی🎀🌷۱۹۱ ادرکنی برات فرستادم خ ...

الهی قربونت برم چقدر تو مهربونی

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی