2777
2789

خود تنبلی به کنار دارووووش...

من اسپیرو نولاکتون دارم می خورم با سیپیرترون کامپاند

بخاطر اسپیرو

همه مفصلام صدا میده.. تپش قلب گرفتم یعنی از پله میرم بالا تا به سکته میرم.. بدن درد دارم.. گفتن باید ورزش کنی بدن درد داده.. حتی نمیتونم راه برم.. 

تروخدا بگید این عوارضا می مونه؟؟ یه وقت آسیب جدی تر بهم نزنه؟؟ گفتن نرمی استخوان میاره.. همه مفصلام صدا میده میترسم.. 

لطفا راهنمایی کنید🥺🥺🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شش ماه خوردم هر دو رو

بجز خشکی پوست و تکرر ادرار علائم بدی نداشت گلم

مطمئنید بخاطر داروهاست؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من شش ماه خوردم هر دو روبجز خشکی پوست و تکرر ادرار علائم بدی نداشت گلممطمئنید بخاطر داروهاست؟

اخه اینجوری نبودم قبلا.. تو اینترنت نوشته اگه پتاسیم خون رو بالا ببره اینجور میشه.. میترسم یوقت نرمی استخوان بگیرم..

اخه اینجوری نبودم قبلا.. تو اینترنت نوشته اگه پتاسیم خون رو بالا ببره اینجور میشه.. میترسم یوقت نرمی ...

با چند ماه مصرف عارضه‌ی شدیدی مثل نرمی استخوان ایجاد نمیشه گلم

ولی ترجیحا هیچ ماده پتاسیم داری نخور این مدت.

موز ، خرما ، پرتقال ، طالبی ، کشمش ، آلو ، اسفناج ، کلم ها ، حبوبات ، بادام هندی..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

با چند ماه مصرف عارضه‌ی شدیدی مثل نرمی استخوان ایجاد نمیشه گلمولی ترجیحا هیچ ماده پتاسیم داری نخور ا ...

عزیزم اصلا چند ماهم نیست ۱۰ روزه دارم می خورم🥺🥺 یعنی همه مفصلام صدا میدن بخاطر این ترس افتاده تو دلم.. 

من موهام خیلی.. کم شده واسه همین دکتر اینو داده..

دکترم گفتم.. گفت نه نباید قطعش کنی.. به جاش ویتامین دی و کلسیوم داد.. واقعا می ترسم..

عزیزم اصلا چند ماهم نیست ۱۰ روزه دارم می خورم🥺🥺 یعنی همه مفصلام صدا میدن بخاطر این ترس افتاده تو د ...

جز این دو تا قرص ، هیچ دارویی مصرف نمیکنی؟!

با چند ماه مصرف عارضه‌ی شدیدی مثل نرمی استخوان ایجاد نمیشه گلمولی ترجیحا هیچ ماده پتاسیم داری نخور ا ...

پتاسیم بالا نرمی استخوان میاره؟؟ چون من انگار واقعا پتاسیمم بالا رفته همه اعلائمشو دارم.. حتی تپش قلب

پتاسیم بالا نرمی استخوان میاره؟؟ چون من انگار واقعا پتاسیمم بالا رفته همه اعلائمشو دارم.. حتی تپش قل ...

نه عزیزم

به عضلات آسیب میزنه ، نه مفاصل.

اگه تهوع ، ضربان قلب غیرعادی ، ضعف عضلانی داشتی حتما برو اورژانس.

ولی فکر نمیکنم با رعایت خوراکی و مصرف این دارو پتاسیم سطحش خیلی بره بالا

نه عزیزمبه عضلات آسیب میزنه ، نه مفاصل.اگه تهوع ، ضربان قلب غیرعادی ، ضعف عضلانی داشتی حتما برو اورژ ...

من هم عضلاتم درد می کنه هم مفصلام صدا میدن اینجوری نبودما روز پنجم مصرف داروم اینجور شدم.. 

نمیشه با سیپرو تنها نتیجه گرفت.. حتما باید اسپیرو رو بخورم؟؟