2777
2789

ما دانشجوی دانشگاه چابهار بودیم ولی الان انصراف دادیم ک بشینیم برای کنکور امسال بخونیم 

چابهار ک اومدیم خونه خواهرم زندگی میکنیم خوبه نمیگم بد هست ولی چهارتا بچه کوچیک داره دائم اذیت میکنن و سروصدا هست اونم انتظار داره کمکش کنیم خودشم شاغله 

خونه خودمون دشتیاری هست (یه روستا نزدیک چابهار) ک اونجام دست کمی از خونه آبجیم نداره یه داداش و زن داداشم همسایه دیوار به دیوارمون هستن عصر ک میشه میان خونه ما اون یکی داداشم و زنش همونجا خونه خودمون زندگی میکنه تازه آخرای بارداریش هست ماه بعد زایمان میکنه😐بابام همش مهمون میاره مامان خانم هم ک فقط مجلس گرمی میکنه دست به سیاه و سفید نمیزنه به همه اینا یه داداش فضول ۱۴ ساله هم اضافه کنید ک دائم تو خونه تلویزیون روشنه گیم میزنه و فحش میده و کرم میریزه😐

ببخشید زیاد شد ولی شما بودید با این شرایط میموندین چابهار خونه خواهرتون یا برمیگشتین خونه خودتون؟ وقت نیس باید زیاد درس بخونیم همش امروز و فردا میکنیم وقتمون میره

خواهران دوقلو در افسانه نی نی سایت😅🩷🩷باردار نیستیم تیکر کنکورمونه نپرسید کی زایمان میکنید پلیییییز😐🤣

ابدا انصراف نمیدادم

همون رشتمو میخوندم

حالا تو دانشگاه ی کارایی میکردم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه ی خواهر رو که کنسل کن 

خونه ی خودتونم سعی کن صبح زودتر از بقیه پاشی درس بخونی که همه خابن 

یه مدت سخته ولی عادت میکنی 

موفق باشی چی میخونی عزیزم

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

هرکجا باشی باید کمک کنی چون درس میخونی قرار نیس که فقط بشینی بخوری بخونی ببین موندنت باعث مشکل خواهرتون نمیشه؟ ثلی فک میکنم خونه خودتون راحت تر باشی

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
ابدا انصراف نمیدادمهمون رشتمو میخوندمحالا تو دانشگاه ی کارایی میکردم

دانشگاه آزاد بود اصلا اعتبار نداره تازه رشته روانشناسی میخوام چکاره بشم تهش ارزش نداره این همه پول بدیم 

خواهران دوقلو در افسانه نی نی سایت😅🩷🩷باردار نیستیم تیکر کنکورمونه نپرسید کی زایمان میکنید پلیییییز😐🤣

ببخشید عزیزم تو خودت منظورته یا چند نفر باهمین؟آخه میگی ما

ما دوقلو هستیم کاربری مال جفتمونه 

خواهرت واقعا راضیه این همه مدت بمونی خونش؟بنظرم برو‌خونه خودتون زنداداشاتو بنشون سر جاشون یه اتاق به ...

اره چرا راضی نباشه ما معلم خصوصی دوتا بچع اولش و هم بازی دوتا بچه دیگ اش هم هستیم خونه اش جارو میکنیم ظرفا رو میشوریم آشپزی میکنیم انگار خدمتکار و پرستار بچه  تمام وقت گرفته اونم دوتا😐😂پارسال هم ما دانشگاه میرفتیم خونه اون بودیم 

خونه ی خواهر رو که کنسل کن خونه ی خودتونم سعی کن صبح زودتر از بقیه پاشی درس بخونی که همه خابن یه مدت ...

روانشناسی میخوندیم ک انصراف دادیم 

الان برای کنکور تجربی ۱۴۰۴

مرسی🩷🩷