2777
2789
عنوان

توی این تاپیک میتونین دلنوشته هاتون برای امام مهدی بنویسید🌱🥺💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 397 پست

یا حضرت مهدی خودت میدونی چندساله آرزوی ازدواج دارم.تا منم زندگی داشته باشم.آرامشی به دور ازگناه و.........

خواهش میکنم خدابه شما نه نمیگه شمابهش بگو واسه ازدواجم.نوکرت فاطمه ام یاصاحب الزمان

اللهم عجل لولیک الفرج

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یامهدی ادرکنی

یاصاحب الزمان خودت زودتر ظهور کن اوضاع کشورم خوب نیست😔

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

آقای مهربونم

تورو به مادرت نرجس خاتون

تورو به لب تشنه ی عباس

تورو به ۶ ماهگی محسن و علی اصغر

تورو به پهلوی شکسته مادرت زهرا

تورو به ذوالفقار علی

تورو به کرم و بخشش حسن

تورو به بخشندگی خدیجه

تورو به بزرگی پیامبر

تورو به پدرت امام حسن

تورو به اشک رباب

تورو به جوونی علی اکبر

کمکم کن ، دستمو بگیر

مراقبم باش

به من و خانوادم سلامتی بده لطفا🌹🙏

کمکم کن بنده خوبی باشم☺️

یاصاحب الزمان مشتری پیدابشه چای ودمنوش ونسکافه سفارش بگیره ازمن تا روز معلم بچه هام دست خالی نرن مدر ...

سلام عزیزکم

به تاپیک خوش اومدی💚🦋

برات دعا کردم توکل به خدا کن😍

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

آقای مهربونمتورو به مادرت نرجس خاتونتورو به لب تشنه ی عباستورو به ۶ ماهگی محسن و علی اصغرتورو به پهل ...

آخیییی عجب متن قشنگی:)))😭😭😭

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

السلام علیک یا صاحب زمان

یا امام زمان مشکل مالیمون امسال سال1404حل کن 

خسته شدم از بی پولی.اون پوله دستمون بیاد که کارگشایی واسمون باز بشه.

بخاطر منو و بچم مشکل مالیمونو حل کن. 

مشکل مالیمون حل بشه شوهرم راضی بشه بچه دوم بیاریم

پسرم خیلی تنهاس ارزو خواهر وبرادر داره.

ناامیدم نکن یا صاحب زمان

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

سلام عزیزکمبه تاپیک خوش اومدی💚🦋برات دعا کردم توکل به خدا کن😍

سلام فدای قلب مهربونت توروخدا چای خونتون تموم شد یااهل کاپوچینو ونسکافه هستین از من سفارش بگیرید باکیفیت عالی میفرستم درب منزل

سلام فدای قلب مهربونت توروخدا چای خونتون تموم شد یااهل کاپوچینو ونسکافه هستین از من سفارش بگیرید باک ...

آخییی جیگر جان من از ۳ کیلومتری بوی کاپوچینو و نسکافه میفهمم غش میکنم حساسیت دارم😂😂😂😂

السلام علیک یا صاحب زمانیا امام زمان مشکل مالیمون امسال سال1404حل کن خسته شدم از بی پولی.اون پوله دس ...

سلام عزیزکم شبت بخیر

خوش اومدی به تاپیک 💚🦋❤️

برات دعا کردم انشاالله حل میشه ، از دعای سلامتی امام مهدی غافل نشووووو🥺

سلام عزیزکم شبت بخیرخوش اومدی به تاپیک 💚🦋❤️برات دعا کردم انشاالله حل میشه ، از دعای سلامتی امام مه ...

چشم حتما. یا صاحب زمان

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

دورت بگردم آقاجان همیشه صدامو میشنوی و انقدر مهربونیخدا پشت و پناه همگی

عزیزکم خوش اومدی به تاپیک🦋💚🌱

انشاالله دعای خیر امام مهدی همیشه پشت و پناهت❤️🦋

یا حضرت مهدی خودت میدونی چندساله آرزوی ازدواج دارم.تا منم زندگی داشته باشم.آرامشی به دور ازگناه و... ...

سلام عزیزکم

خوش اومدی به تاپیک❤️🌱 برای ازدواج برو در خونه امام رضا

اصلا یک همسر و همسفری نصیبت میکنه که نگو و نپرسسس

به امام ازدواج هم معروفن

فقطططططططط بابا امام رضا