2777
2789
عنوان

توی این تاپیک میتونین دلنوشته هاتون برای امام مهدی بنویسید🌱🥺💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 397 پست

السلام علیک یا صاحب الزمان عج الله 

ای خلیفه و حجت بر حق خدا 

مولایم چشمان به در هست که هر  اینه ندای انا المهدی 

شما را بشنویم و از این انتظار سخت و طاقت فرسا 

بیرون بیاییم..

آقاجان تو‌را به جدت حسین ع 

فکری به حال دل تنگ و چشم در راه منتظرانت کن 

آقا جان میدانم در حقت کوتاهی کردیم 

و دردی از شما دوا نساختیم 

به جز درد و‌ غم حاصلی نداشتیم برای تان .

شرمنده ام 

شرمنده ام ...

آقا از فتنه ها و بلایای آخر الزمان 

به خدا 

و دامان شما پناه می‌بریم ..

بچم قلبش وایستاد تو شکمم التماس کردم اشتباه کرده باشن بچم سالم دنیا بیاد معجزه بشه که نشد

عزیزم منم دقیقا همین درد رو تازگیا کشیدم خیلی خیلی سخته و هنوزم یادم میاد کلی اشک میریزم 

خدا واسه هیچکس نیاره و بهت صبر و آرامش ببخشه 🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینقد اذیت م شکاک دست بزن فوش خیلی بد میده مداممیخام همه چی ببخشم طلاقم بده ولی بدون بچه ها نمیتو ...

به نظرم پیش ی مشاور برو و صحبت بکن

این تصمیم مهمیه 

یا درست میشه یا طلاق دیگه

ولی بچه خب پدرم میخواد اما نه این پدر

هم مشاوره برو هم ی مشاوره حقوقی با یکی از وکلای خانم برای طلاق و مهریه انجام بده

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

السلام علیک یا صاحب الزمان عج الله ای خلیفه و حجت بر حق خدا مولایم چشمان به در هست که هر اینه ندای ...

الهی به حق دستای امام عباس عاقبت بخیر بشی💚🌱

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

مرسی ازت عزیزکم بابت اومدنت به تاپیک ، خوش اومدیانشاالله به حق مادرمون حضرت زهرا تو اون دنیا امام حس ...

الهی آمین ممنونم از دعای قشنگت عزیز دلم و همچنین 🤲🥺💚

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

عزیزم منم دقیقا همین درد رو تازگیا کشیدم خیلی خیلی سخته و هنوزم یادم میاد کلی اشک میریزم خدا واسه هی ...

ای واااااای😭😭😭😭😭😭

چقدر دلم میسوزه...

انشاالله به حق حضرت محسن ی کوچولو بهشتی که بوی امام حسین بده بیاد تو زندگیتون💚🌱

سلام عزیزکم مرسی از اومدنت ، قدمت به روی چشم منانشاالله بابا امام مهدی تو محرم ی نور قشنگی به زندگیت ...

مرسی عزیزم همچنین😘😍

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓
به نظرم پیش ی مشاور برو و صحبت بکناین تصمیم مهمیه یا درست میشه یا طلاق دیگهولی بچه خب پدرم میخواد ام ...

الآنم بزور ی مقدار خرید می‌کنه برا خونه پول اصلأ ب خودم نامیده

اگه مشاوره برم دیگه کجا زندگی کنم نمیتونم دادخواست طلاق بدم تهدیم میکنه میگه تو خرابی میخای طلاق بگیری ک خراب بشی

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

ای واااااای😭😭😭😭😭😭چقدر دلم میسوزه...انشاالله به حق حضرت محسن ی کوچولو بهشتی که بوی امام حسین بد ...

ببخشید عزیزم خدا شاهده نمی‌خواستم ناراحتتون کنم 💔

خواستم با اون دوستمون همدردی کنم و بگم که حکمت خداست 

باید صبر کنیم و راضی باشیم هر چی که هست 

الهی آمین ممنونم از دعای قشنگت مهربونم 

راضیم به رضای خدا 😭

الآنم بزور ی مقدار خرید می‌کنه برا خونه پول اصلأ ب خودم نامیدهاگه مشاوره برم دیگه کجا زندگی کنم نمیت ...

عجب آدمیه

به نظرم هروقت زد با همون صورت و وضعیت مستقیم برو پزشک قانونی

طلاق نگیر ولی بترسونش

السلام علیک یا اباصالح المهدی

السلام علیک یا اباصالح المهدی

السلام علیک یا صاحب الزمان عج الله ای خلیفه و حجت بر حق خدا مولایم چشمان به در هست که هر اینه ندای ...

عجب متنی به بهههههه

اللهم عجل لولیک الفرج🌱🦋💚

اللهم عجل لولیک الفرج🌱🦋💚