2777
2789
عنوان

توی این تاپیک میتونین دلنوشته هاتون برای امام مهدی بنویسید🌱🥺💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 397 پست

آقا کجایی ؟؟چند بار از کنارت رد شدم و نشناختمت؟؟!!!...

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                        در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آقا جون خوشگل خوش تیپه جذابم ببخشید با زبونه خودم باهات حرف میزنم راحتم 

میدونستی چندین نفر منتظر اومدنت هستن؟

نمیخوای بیای دنیامونو قشنگ کنی؟

من هرشب و هرروز برای سلامتی و ظهورت صلوات میفرستم 

ازت حاجتمو میخوام هروقت صدات کردم شنیدی

ازت میخوام حاجتمو بدی آقاجانم 

خیلی دوستت دارم

یامهدی ادرکنی❤️

برای خوشبختی خودم و خوشبختی همه مردم عزیز صلوات: الهم صل الی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🙏🏻🤍

خدا یک روز بیاد جای من این دردی که من تو قلبم هست بکشع خدا از اون بالا مشکلات و دردای ما به چشمش نمی ...

چی بگم گل من.... میدونم درکت میکنم

واقعا دل شکستن داره

منی که این حرفا ام زدم ی روزی خودم مثل تو بودم

امیدمو از دست داده بودم...

خیلی خیلی زیاد ، این حسی که من و تو حس کردیم اسمش هست شکستن روح

یعنی انقدر غم زیاده که روح میشکنه

خیلی درکت میکنم...

تو کدوم امام و شخص از اهل بیت دوست داری؟ 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

چی بگم گل من.... میدونم درکت میکنمواقعا دل شکستن دارهمنی که این حرفا ام زدم ی روزی خودم مثل تو بودما ...

الان هیچ کدوم این همه سال خونم روضه کردم هیت رفتم مسجد رفتم کدوم به دادم رسیدن ؟

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

سلام آقا جون خوشگل خوش تیپه جذابم ببخشید با زبونه خودم باهات حرف میزنم راحتم میدونستی چندین نفر منتظ ...

قربون صحبت کردنت

صد در صد امام مهدی همه این چیزایی که گفتی هست

بابای مهربونیه برای ماها🥺😂😍

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

آبرومو بخرکمکم کن از این مخمصه رها بشم

برای گشایش از مشکلات دعای سلامتی امام مهدی محشره

خیلی زیاد

مشکل گشاست 

میتونید بخونید و ثوایشو هدیه به ظهور و سلامتی امام مهدی کنید و بعد نیت خوندتون🌱💚

الان هیچ کدوم این همه سال خونم روضه کردم هیت رفتم مسجد رفتم کدوم به دادم رسیدن ؟

هعی خواهر ، من خیلی به این فکر کردم

به این جواب رسیدم

مولا علی که علی بود دنیا آزارش میداد

چه برسه به ماها که چند رکعت نماز میخونیم...

دنیا همینه ، آسایش نداره ...

ظهور کن و مارا از دست منتظرانت نجات بده 💚🤲🏻

عاشق پروفایلتم🤣

یا صاحب الزمان تو رو خدا به همه سلامتی بده از هر جهتی تن سالم و دل خوش رو به همه عطا کن🥹🥲🩵

الهی امین رب العالمین

الهی که عاقبت بخیر بشی

الهی لطف حضرت زهرا همیشه تو زندگیت باشه

الهی که زندگیت عطر وجود امام مهدی داشته باشه