2777
2789
عنوان

پسربچه هاتونو چجوری تربیت میکنید

144 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من همیشه آدم صبور و با حوصله ای بودم 

اما الان که پسرم در آستانه ی چهار سالگیه ( سه سال و نه ماهشه) واقعا مستأصل میشم یوقتایی ،

رو میارم به تهدید و عصبانیت ، 

جیغ و داد و کتک اصلا، 

ولی رفتار تکانشی و عصبی و تهدید دارم، 

تازه این درحالیه که همیشه مطالب روانشناسی و فرزند پروری رو مطالعه میکنم کتاب میخونم دوره شرکت میکنم ولی بازم از کاراش درمونده میشم همه اونا بی اثر میشه.

شما چجوری پسراتونو تربیت می‌کنید که شخصیت با اعتماد به نفس و قوی داشته باشند ، از طرفی بی ادب و گستاخ نباشن، و به حرفاتون توجه کنن؟؟ 

پسر من دیگه اصلاا حرف گوش نمیده . یدونه بچه دارم خیلی لوسش کردیم خیلی 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه؟

۱۱

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
پسر من دیگه اصلاا حرف گوش نمیده . یدونه بچه دارم خیلی لوسش کردیم خیلی

منم همین یدونه رو دارم همین امروز چندبار عصبیم کرده از صبح تا حالا، دلم نمی‌خواد باهاش بدرفتاری کنم یا تهدیدش کنم ولی اصلا نمی‌دونم چجوری باید حرفامو بهش بفهمونم.

وای الان اینه تو اون سن چی میشه...

بیرون از خونه خیلییی سر به زیر اما خونه اصلاااا گوش نمی‌ده

دختر من سه سال و نیمه، خیلی شیطون، لجباز و جیغ جیغو شده ، دیوونه شدم

امروز میخواستم ببرمش دکتر نیم ساعت دنبالش رفتم تا تونستم لباس تنش کنم بعد رفته دستشویی نیم ساعتم اونجا مونده بعد رفته سر بالکن نمیاد تو خونه وای... همینجوری ادامه داشت تا الان، حالا داره دیرمون میشه اسنپ اومده دم در... آخر دوتا از بازیاشو از گوشیم پاک کردم بخاطر اینکه توجه نکرد به حرفام