2777
2789
عنوان

غم سنگینی کنج دلم لونه کرده🫠💔💔

111 بازدید | 9 پست

انگار یه کوه رو گذاشتن روی سینه‌م، یه وزنه که هر لحظه نفس کشیدن رو سخت‌تر می‌کنه. یه بغض قدیمی که نه می‌شکنه، نه آروم می‌گیره. مثل یه سایه، همیشه دنبالم می‌کنه، تو روشن‌ترین روزها هم یه گوشه کمین کرده.

دلم یه جایی برای فریاد می‌خواد، یه جایی که بتونم این همه سنگینی رو خالی کنم. اما انگار صدام هم گم شده، تو این سکوتِ پر از هیاهو. 

چشمام خسته‌ست، از دیدنِ این همه سیاهی، از تکرارِ روزهای بی‌رنگ. دلم یه بارون می‌خواد، یه بارونِ حسابی که بشوره ببره همه این غبار غم رو.

شاید یه روز، یه جایی، یه نوری بتابه و این تاریکی رو پس بزنه. شاید یه روز دوباره بتونم از ته دل بخندم، بدونِ این که یه غم ته دلم قایم شده باشه. 

تا اون روز، باید تحمل کنم، نفس بکشم، و امیدوار باشم. شاید همین امید، یه روز معجزه کنه...

🍓♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بفرما قشنگم

چشم عزیزم، 

اول از همه سعی کن از این غم فرار نکنی و سعی نکنی سرکوبش کنی.

دوم خودت رو به خاطرش سرزنش نکن و وقتی احساسش میکنی بدون هیچ قضاوتی فقط حسش کن و به واکنش های بدن هنگام این احساس توجه کن و ببین تو کدوم بخشه بدنته مثلا درون قلبته یا توی گلوته و...

و به خودت یاداوری کن فقط یک احساس انسانیه که میگذره.

سعی کن این احساسات رو بروز بدی مثلا بدون سانسور بنویسشون و بعد پاره کن، یا گریه کن و یا با یه دوست و ادم مطمئن دربارش صحبت کن.